Χυδαίο παραλήρημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Βρετανική «Standard» – Τον συγκρίνουν με τα γνωστά κορίτσια «pin up», που ποζάρουν ημίγυμνα, για προώθηση προϊόντων!

20/1/21 | 1 | 0 | 206 εμφανίσεις

Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους οι Βρετανοί και την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της πανδημίας, έχουν το θράσος να έχει χλευάζουν και μάλιστα με χυδαίο τρόπο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον συγκρίνουν με τα γνωστά κορίτσια «pin up» που ποζάρουν ημίγυμνα για προώθηση προϊόντων!
Γράφει συγκεκριμένα η Standard στο χυδαίο παραλήρημα που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα, αναφερόμενη στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού:

«Ξεκουμπώνει σιγά-σιγά, διατηρώντας έντονη επαφή με τα μάτια καθώς το απαλό τρίχωμα του στο στήθος και τα σκληρά μούσκουλα έρχονται στο επίκεντρο. «Είμαι έτοιμος», λέει, αφαιρώντας με σιγουριά το πουκάμισό του. Γέρνει πίσω και περιμένει…

Όχι, δεν είναι η αρχή ενός συγκλονιστικά γραμμένου ερωτικού μυθιστορήματος τύπου Mills & Boon (Είναι εκδοτικός οίκος που ειδικεύεται σε ερωτικά διηγήματα), αλλά η καυτή Covid φωτογράφιση για το εμβόλιο, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η φωτογράφιση του εμβολίου έχει γίνει τελετή. Κάνατε το εμβόλιο και δεν έχετε μοιραστεί μια φωτογραφία που το κάνετε; Μέρα με τη μέρα, βλέπουμε εικόνες από τους ηλικιωμένους, με τις φαρδιές ζακέτες τους, καθώς περιμένουν να εμβολιαστούν. Και είμαστε ευχαριστημένοι: οι ευάλωτοι, οι ηλικιωμένοι και οι αδύναμοι, να φροντίζονται πρώτα όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηθική κοινωνία. Είναι υπέροχο.

Όμως, πραγματικά δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο χρειαζόμασταν τον Μητσοτάκη και το καλογυμνασμένο, μαυρισμένο κορμί του. Σε έναν πανδημικό κόσμο όπου μια ανάρτηση με εμβολιασμό στο Instagram έχει γίνει το απόλυτο status symbol, ο Μητσοτάκης είναι αυτός που πρέπει κερδίσει…»

Στην ουσία το άρθρο με αφορμή την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζεις συλλήβδην την Ελλάδα ως ανήθικη χώρα, επειδή αντί για τους γέροντες, εμβολιάζεται πρώτα ο καλογυμνασμένος Μητσοτάκης. Ένα άρθρο – ντροπή που πρέπει να λάβει ανάλογη απάντηση.

https://europost.gr/chydaio-paralirima-kyriakoy-mitsotaki-tin-vretaniki-standard-ton-sygkrinoyn-ta/

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  Έχει δίκιο η Standard. Καλά θα κάμει ο Κούλης να κόψει τις πολλές ανοησίες, που δεν συμβαδίζουν με την σοβαρότητα ενός πρωθυπουργού.

  Τις προάλλες, κατά τον ανασχηματισμό, δημοσίευσε ολόκληρο κείμενο σ’ αυτά τα γελοία μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αυτοδιαφημιζόταν ως προοδευτικός, επειδή υφυπουργοποίησε έναν δηλωμένο πισωγλέντη, λες και έκαμε κανέναν εθνικό άθλο.

  Απευθύνεται σε κάφρους; Ίσως έτσι τον συμβουλεύουν οι πολιτικώς ορθοί, που έχει περιμαζέψει.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  28/2/21 | (1 σχόλια)
  Λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο προβληματισμός του τι κάνουμε με την Τουρκία επανέρχομαι: 1.-Πιστεύω πως μεθοδευμένα θα πρέπει να κηρύξουμε χωρικά ύδατα 12 ή 10 ναυτικά μίλια (να υπάρχει αντιστοιχία χωρικών υδάτων και εύρους εναέριου χώρου). Δεν έχει ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας