Υπάρχει στρατιωτική λύση στο κυπριακό;

12/6/21 | 1 | 0 | 343 εμφανίσεις

 

Η κατοχή στην Κύπρο ήταν μια πράξη προδοσίας για την οποία, υποστηρίζουν πολλοί, ακόμη και στρατιωτικοί, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της εποχής έπρεπε να τιμωρηθεί σκληρά. Δεν έγινε αυτό. Αλλά από την επομένη της εισβολής το σενάριο στρατιωτικής ανακατάληψης του νησιού δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι; Υπάρχει δυνατότητα στρατιωτικής ανακατάληψης των κατεχομένων; Στην ερώτηση αυτή απαντά ο Ηλίας Λεοντάρης, Αντιστράτηγος ε.α. σήμερα, Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς και τέως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου στην εκπομπή του Σταύρου Καλεντερίδη “Εκτός Πλαισίου” της διαδικτυακής τηλεόρασης “Ανιχνεύσεις web tv”. Δείτε το βίντεο, αξίζει.

Category: Ειδησεις, Προτεινόμενα άρθρα

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Ελατος says:

    Ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σοβαρή και με επιχειρήματα λογικά με όσα γνωρίζουμε εκ της θέσεως μας . Εκείνη η αναφορά στην Μικρασιατική Καταστροφή ,όπως κατέγραψε η Ιστορία σε τι αποσκοπούσε; Έχουμε που έχουμε το πρόβλημα προς συζήτηση και πιθανή αντιμετώπιση χωρίς αναφορές στο παρελθόν που προκάλεσε μια τέτοια καταστροφή η οποία έκλεισε με την θανάτωση πέντε πολιτικών και ενός Αρχιστρατήγου και πέραν αυτού ουδέν ή μάλλον την επαναφορά του πρώην Πρωθυπουργού που επί εποχής του με την ενότητα Πολιτειακής, Πολιτικής, Στρατιωτικής Ηγεσίας και Λαού και μετά το ατυχές 1897 να διπλασιάσουμε την Ελλάδα και στη συνέχεια να προκαλέσουμε τον Εθνικό Διχασμό που πληρώνουμε μέχρι σήμερα.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/7/21 | (4 σχόλια)
    Η Τουρκία δεν έχει δώσει έμφαση, μόνο, στους εξοπλισμούς. Έχει εστιάσει και στην διπλωματία, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, στον χρηματισμό, στη δημιουργία λόμπυ αλλά και στον επηρεασμό της κοινής γνώμης. Στο τελευταίο θα ήθελα να σταθώ, συγκρίνοντάς την με την Ελλάδα. Υπάρχουν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο