Η Ρωσία ανακοίνωσε την πώληση ακόμη μίας παρτίδας S-400 στην Τουρκία

31/7/20 | 0 | 0 | 294 εμφανίσεις

Ιούλιος 28, 2020. 23:34

Ο επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας «Rostec» ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να προμηθεύσει τη δεύτερη παρτίδα συγκροτημάτων S-400 στον τουρκικό στρατό.

«Η δέσμευση εκπληρώθηκε νωρίτερα και το σύστημα πυραύλων αεροπορικής άμυνας S-400 Triumph παραδόθηκε στην Τουρκία, και αυτό είναι το πρώτο συμβόλαιο αυτού του μεγέθους για μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και το ποσό της σύμβασης ήταν 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ο Πρόεδρος της «Rostec» , Σεργκέι Σιμέζοφ. Εργαζόμαστε τώρα για το δεύτερο μέρος της παράδοσης».

Πρέπει να σημειωθεί ότι, παρά τους ισχυρισμούς των δυτικών μέσων ενημέρωσης ότι η Τουρκία δεν είναι ικανοποιημένη με τα ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας, η Τουρκία αποφάσισε να αγοράσει μια άλλη παρτίδα Triumph, υποδεικνύοντας ότι αυτό το ρωσικό όπλο αποδείχθηκε ικανότατο κατά τη διάρκεια δοκιμών με μαχητικά αεροσκάφη F-4 και F-16 και F-35, με κάθε μυστικότητα.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η απόκτηση της δεύτερης παρτίδας των συστοιχιών S-400 από την Τουρκία θα κοστίσει στην Τουρκία ελάχιστα λιγότερο, συγκεκριμένα, οι πηγές ανέφεραν ότι η τιμή θα κυμαίνεται στα 2-2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, οι ειδικοί επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι η Άγκυρα δεν έχει ακόμη σχολιάσει την αγορά μιας άλλης παρτίδας του ρωσικού S-400.

Defence- Arabic,

The Hellenic Information Team

               

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    28/9/20 | (0 σχόλια)
    ΑΡΙΑΔΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ Το καράβι προσπερνάει αδιάφορα τη γιγαντοαφίσα για την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας με τους τοξότες που στοχεύουν τον εχθρό. Από το υποκατάστημα της κόλασης ξαναγυρνάμε στη μητρική εταιρεία. Η επιγραφή στον Άγιο Νικόλαο καλεί στο λιμάνι ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας