“Είστε π…..ς γιοί”! Απίστευτη επίθεση “εξαπτέρυγου” του Ερντογάν στους Βρετανούς

6/4/17 | 0 | 0 | 630 εμφανίσεις

“Δημοσιογράφος εξαπτέρυγο” του καθεστώτος Ερντογάν επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο εναντίον του πρεσβευτή του Ηωμένου Βασιλείου στην Τουρκία. «Αφεντικά του δολοφόνου που σκότωσε τα παιδιά με χημικά όπλα στη Συρία, δεν μπορούν να μιλούν  για την άνοιξη και τουλίπες! Είστε π…… γιοι” ,έγραψε στο twitter ,ο Σενέρ απαντώντας σε tweet του πρέσβη Μούρ περί άνοιξης!

Ο Βρετανός είχε γράψει

«Τουλίπες στην Κωνσταντινούπολη προαναγγέλλουν την άνοιξη. Ζήτω!», έγραψε σ΄ ένα tweet με μια φωτογραφία τουλίπες έξω από Dolmabahçe Palace στην Κωνσταντινούπολη.

«Βρετανικέ σκύλε! Το έδαφος για τις τουλίπες  ποτίστηκε με  αίμα εδώ και αιώνες.Οι παππούδες σας το γνωρίζουν καλά», έγραψε ο Σενέρ.

Η απάντηση του πρέσβη της Βρετανίας;

“Ελα! Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος”, αναρωτήθηκε .

Στις 23 Μαρτίου,ο Μούρ έγινε το κέντρο της προσοχής, όταν επέκρινε σύμβουλο του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

«Τρομοκρατική επίθεση στην Αγγλία. Τρόμος στην Ευρώπη: Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η ασφαλέστερη περιοχή σας”, είχε δηλώσει  ο Μπουρχάν Κουζού, ένας  σύμβουλος του Ερντογάν, σχολιάζοντας την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο .

militaire.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας