ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νομική «θωράκιση» της ομοφυλοφιλίας!

27/5/20 | 1 | 0 | 435 εμφανίσεις

Στη Γερμανία, οι “θεραπείες μεταστροφής”, με στόχο να βοηθήσουν τους νέους να πολεμήσουν ενάντια σε αφύσικες τάσεις, θα απαγορευτούν για τους ανηλίκους από αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με απόφαση της Bundestag στις 7 Μαΐου. Στη Γαλλία, η ίδια καταστολή εξελίσσεται σταθερά, με μια κοινοβουλευτική έκθεση που προορίζεται να γίνει μια μέρα νόμος. Όμως ο νόμος που ψηφίστηκε στη Γερμανία προχωρά ακόμη περισσότερο, χαρακτηρίζοντας παράνομη κάθε συμβουλή από γονείς ή ψυχολόγους στους νέους να εγκαταλείψουν την ομοφυλοφιλία.

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας, ο Χριστιανοδημοκράτης Jens Spahn (CDU), ευθυγραμμίστηκε με την ιδεολογία των φύλων:

«Ο όρος θεραπεία είναι παραπλανητικός. Όπου δεν υπάρχει ασθένεια, δεν υπάρχει ανάγκη για θεραπεία. ”

Η ενθάρρυνση ενός νέου ατόμου να αντιστρέψει μια έλξη προς ένα άτομο του ίδιου φύλου θα τιμωρείται σύντομα έως και ένα έτος φυλάκισης ή πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ακόμη και η συμβουλή, που ζητήθηκε από ένα νεαρό άτομο που θέλει να πολεμήσει ενάντια σε αυτά τις έλξεις, εξομοιώνεται με κακοποίηση από αυτόν που τη δίνει. Ο γονέας, ο ψυχολόγος, αλλά και ο ιερέας ή ο μοναχός που θα προσπαθήσει να διαφωτίσει τη συνείδηση ​​αυτού του νεαρού θα παρανομήσει, και αυτό στο όνομα της «προστασίας της παιδικής ηλικίας» (sic).

Μια νίκη για το λόμπι των ομοφυλόφιλων, που υπονομεύει όχι μόνο το φυσικό δίκαιο αλλά και το δικαίωμα των γονέων να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, αλλά και την ελευθερία της θρησκείας, καθώς οι σχετικές προσευχές θεωρούνται «επικίνδυνες προσπάθειες» από το νόμο, όταν πρόκειται για «αντιστροφή μιας έλξης» προς ένα άτομο του ίδιου φύλου.

Πηγή: https://www.lesalonbeige.fr/le-virus-lgbt-setend/

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Άραγε θα τιμωρείται με τις ίδιες ποινές και ο ”προσηλυτισμός ”από τους ομοφυλόφιλους προς τους αμφιφυλόφιλους ,η, τους ετερόφυλους νεαρούς , έτσι για την ”θεοποιημένη” ισότητα και θα εξασφαλίζεται ότι οι καταγγέλλοντες ομοφυλόφιλοι θα καταθέτουν την αλήθειαν ;;;.
  Και τι θα απογίνουν οι γονείς -φυσικοί και θετοί- αυτών των παιδιών ,που θα έχουν διακόψει τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους από τα 12 χρόνια τους ,ηλικία που διαπιστώνονται οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους ;;;.
  Μάλλον ως αφύσικη θα ατονίσει αυτή η ποινική διάταξη ,που πάντως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και για άλλες ιδιόμορφες συλλογικότητες με ”χορτασμένη κοιλιά” και πολλά δικαιώματα.
  Σημεία των καιρών και επί κορονοιού.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  24/2/21 | (1 σχόλια)
  Αντώνης Μανιτάκης, Οµότιµος καθηγητής Νοµικής του ΑΠΘ, Πρόεδρος του επιστηµονικού συµβουλίου της Νοµικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Λευκωσίας  To άρθρο πραγματεύεται την (αντι)συνταγματικότητα του πειθαναγκαστικού εμβολιασμού μιας ειδικής κατηγορίας προσώπων, που επιτελούν δημόσιο λειτούργημα και έρχονται σε προσωπική επαφή με ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας