Α.Γεωργιάδης: «Από τον Έβρο πλέον δεν περνάει κανένας» – Το βίντεο-σοκ που διαψεύδει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς

3/10/19 | 0 | 0 | 222 εμφανίσεις

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είπε πως πλέον δεν περνάει κανένας αλλοδαπός από τα σύνορα του Έβρου!

Συγκεκριμένα η δήλωση η οποία έκανε σε τηλεοπτικό δίαυλο έχει ως εξής: «Η Αμυγδαλέζα (που κατάργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) ήταν Four Seasons σε σχέση με τη Μόρια» τόνισε δε, σημειώνοντας ότι θα επανέλθουν τα κλειστού τύπου κέντρα για τους μετανάστες και «από τον Έβρο δεν περνάει πια κανείς μετανάστης». 

Όμως η εικόνα που έρχεται από τα σύνορα του Έβρου είναι εντελώς διαφορετική.

Προχθές αναρτήσαμε στο pronews.gr βίντεο το οποίο βιντεοσκοπήσανε Αλγερινοί οι οποίοι «εισβάλουν» στην χώρα ακριβώς από τον Έβρο.

 

Σταυροφόρος@stavroforos_

24/9/2019
Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απ τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Υπ.Άμυνας που ζητάει την άδεια του ΔΟΜ και των ΜΚΟ για να πάει στα στρατόπεδα, δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς

Ενσωματωμένο βίντεο

100 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απ τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης την στιγμή μάλιστα που ο Έλληνας ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς.

Είναι σαφές ότι το βίντεο έχει επικοινωνιακούς λόγους και οι αλλοδαποί θέλουν να δείξουν στους συμπατριώτες τους πως ο Έβρος είναι «ελεύθερος»

Όμως η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας και διαψεύδει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί μη εισόδου πλέον παράνομων αλλοδαπών από την συγκεκριμένη συνοριογραμμή.

Προφανώς ο κύριος  υπουργός εξέφρασε μια πιο αισιόδοξη άποψη η οποία θεωρεί ότι σύντομα μπορεί να είναι μια πραγματικότητα. Πάντως η επαναφορά των «κλειστού τύπου κέντρων φιλοξενίας» από την κυβέρνηση δείχνει πως πλέον στόχος είναι να μην δείχνει η χώρα «ευχάριστος τόπος διαμονής»

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/809093_ageorgiadis-apo-ton-evro-pleon-den-pernaei-kanenas-vinteo-sok-poy

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    29/10/20 | (3 σχόλια)
    Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που έχουν πλάσει ολόκληρη θεωρία σχετικά με τον covid και την χρησιμοποίησή του, όπως λένε. Γενικώς, πιστεύουν πως ο covid εφευρέθηκε ως μέσον από τους διαμορφωτές της παγκοσμιοποίησης (λες και είχαν ανάγκη τον covid ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας