Αυτή είναι η παρέα του Ταγίπ Ερντογάν: Μαφιόζοι και δολοφόνοι όπως ο εκτελεστής του Σολωμού Σολωμού

19/11/20 | 1 | 1 | 390 εμφανίσεις

Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος φαίνεται στη φωτογραφία μεταξύ του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας και του κατοχικού ηγέτη, Ερσίν Τατάρ είναι ένας εκ των δολοφόνων του Σολωμού Σολωμού.

Ο Σολωμός έσωσε τότε την αξιοπρέπεια όλου του Ελληνισμού, όταν αντέδρασε με παλικαριά στη δολοφονία του εξαδέλφου του, του Τάσου Ισαάκ, από τον τουρκικό όχλο. Αλλά βρέθηκαν τότε Ελληνοκύπριοι πολιτικοί που χαρακτήρισαν αυτό το παλικάρι «ψυχοπαθή».

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Σολωμού συγκλόνισε όλη την Ευρώπη τότε, και υπήρξαν πολύ μεγάλες αντιδράσεις.

Την ημέρα που δολοφόνησε τον Σολωμό ήταν παράνομος υπουργός Γεωργίας του κατοχικού καθεστώτος. Η κυπριακή αστυνομία διαθέτει φωτογραφίες αλλά και άλλο υλικό που αποδεικνύουν την ενοχή του, που αποδεικνύουν ότι είναι πληρωμένος δολοφόνος.

 • Είναι έποικος ο Κενάν Ακίν, και εστάλη από την Τουρκία στο πλαίσιο της προσπάθειας αλλοίωσης του πληθυσμού στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Υπολογίζουμε ότι η Τουρκία έστειλε πάνω από 200 χιλιάδες εποίκους στην κατεχόμενη Κύπρο. Είναι ένας εξ αυτών, λοιπών.

Εργάστηκε και στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Συνεργάστηκε πάντα με τους ακροδεξιούς στα κατεχόμενα, αλλά είναι σημαντικό να πούμε ότι όταν έγινε τελετή για τον αγωγό νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα, πάλι ο Ακιν εμφανίστηκε στο πλευρό του Ταγίπ Ερντογάν. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο προηγούμενος κατοχικός ηγέτης, ο Μουσταφά Ακιντζί και μου είπαν από την Κύπρο ότι υπάρχουν φωτογραφίες του δολοφόνου με τον Ερντογάν και τον Ακιντζί.

Εικάζουμε ότι ανήκει στις ορδές του Ερντογάν στα κατεχόμενα, στον πυρήνα των φανατικών υποστηρικτών του Τούρκου Προέδρου, που έχουν ισλαμική ατζέντα. Θεωρείται ανώτερος μέλος του τουρκικού παρακράτους και φυσικά ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος.

Με αίτημα της κυπριακής αστυνομίας έχουν εκδοθεί 11 διεθνή εντάλματα σύλληψης για τον Ακίν και τους υπόλοιπους που βρίσκονταν μαζί του εκείνη τη μοιραία μέρα του Αυγούστου. Μέχρι σήμερα δεν έχει εκτελεστεί κανένα ένταλμα από την Ιντερπόλ, διότι οι δολοφόνοι ταξιδεύουν μόνο μεταξύ κατεχομένων και Τουρκίας.

Ανάμεσα στους δολοφόνους είναι και ο Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν, έποικος και αυτός, και αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα.

 • Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνώριζε ο Ερντογάν το παρελθόν του δολοφόνου του Σολωμού. Δεν υπάρχει περίπτωση. Όπως ανέφερα παραπάνω είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπουμε σε δημόσια εκδήλωση με τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας.

Κλείνοντας να σημειώσω ότι τον ανέδειξε στην πολιτική των κατεχομένων, ο Ραούφ Ντενκτάς, ένας εκ των πλέον επικίνδυνων εθνικιστών στον τουρκικό κόσμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Capital, τα ονόματα των καταζητουμένων για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, που αναζητούνται διεθνώς σύμφωνα και με ανακοίνωση ημερομηνίας 22 Νοεμβρίου 1996, είναι:

Χασίμ Γιλμάζ: Τούρκος έποικος και πρώην μέλος της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ), ο οποίος διέθετε το 1996 καφενείο στην πόλη της Κερύνειας.

Νεϊφέλ Μουσταφά Εργκούν: Τούρκος έποικος, 26 ετών τότε και μέλος της παράνομης τουρκοκυπριακής αστυνομίας, που έφτασε στις κατεχόμενες περιοχές όταν ήταν παιδί.

Πολάτ Φικρέτ Κορελί: Τουρκοκύπριος, 17 ετών τότε και κάτοικος της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν: Τούρκος έποικος 41 ετών και αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα. Κάτοικος τότε της κατεχόμενης πλευράς της Λευκωσίας.

Ερχάν Αρικλί: Ο σημερινός υποψήφιος για την “προεδρία” των κατεχομένων, 40 ετών τότε με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση και μόνιμος κάτοικος κατεχομένων από το 1986.

Κενάν Ακίν: Ήταν τότε “υπουργός” Γεωργίας και δασών των κατεχομένων.

Ερτάλ Χατζιαλί Εμανέτ: Υπηρετούσε ως διοικητής των λεγόμενων “Ειδικών Δυνάμεων” των κατεχομένων.

Χασάν Κοντακσί: Πρώην διοικητής του κατοχικού στρατού.

Αττίλα Σαβ: Τότε υπηρετούσε ως “αρχηγός” της λεγόμενης αστυνομίας των κατεχομένων.

Μεχμέτ Καρλί: Τότε στρατηγός του κατοχικού στρατού.

Ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού, ανάμεσα στον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Φωτογραφία via Φιλελεύθερος

Αυτή είναι η παρέα του Ταγίπ Ερντογάν: Μαφιόζοι και δολοφόνοι όπως ο εκτελεστής του Σολωμού Σολωμού

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Γιώργος says:

  Εάν αντί για Ε.Υ.Π είχαμε ΜΟΣΑΝΤ σήμερα όλοι αυτοί θα είχαν αποδημήσει στα θυμαράκια.

  • 1.1
   Επισκέπτης says:

   Δεν είναι θέμα ΕΥΠ ή ΜΟΣΑΝΤ, αλλά κυβερνήσεως που τις διατάζει. Δεν ενεργούν αυτόνομα.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας