ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σήμερα ή αύριο κυρώνεται η Συμφωνία των Πρεσπών απο την Ελληνική Βουλή.
Η επικύρωσή της απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θεωρείται δεδομένη.
Η Ελλάδα πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα νέο μειονοτικό ζήτημα το οποίο δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί.
Το νέο μειονοτικό θα είναι πιο δύσκολο στη διαχείρισή του απο τη διαχείριση μιας αναγνωρισμένης, ως θρησκευτικής, μειονότητας, στη Δυτική Θράκη διότι δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο, καμιά συμφωνία που να προβλέπει το καθεστώς του.
Ξένοι παράγοντες, με πρώτη την Τουρκία, θα συνδράμουν ώστε το ζήτημα να γιγαντωθεί. Και η προσπάθειά τους δεν θα είναι δύσκολη. Υπάρχουν δυνάμεις στο εσωτερικό της χώρας που είναι έτοιμες να βοηθήσουν στην ανάδειξη και μεγέθυνσή του.
Ζούμε στον αστερισμό μύθων που καθίστανται πραγματικότητες στη βάση του συνθήματος της αριστεράς: είναι δίκαιο, έγινε πραγματικότητα.
Επειδή τα πομακικά θεωρούνται απο τους υπέρμαχους της αποδόμησης μια σλαβική διάλεκτος, θα επιχειρηθεί και η σύνδεση των πρόθυμων να παίξουν το τουρκικό παιχνίδι Πομάκων, με τις μειονοτικές κινήσεις στον βορειοελλαδικό χώρο.
Στο χάρτη μπορείτε να δείτε τις περιοχές που κατά την Βικιπαίδεια ομιλείται μια σλαβική διάλεκτος.
Η ευθύνη των βουλευτών που θα κυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ιστορική.

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύντομο και μεστό το άρθρο σας, κύριε Σαββίδη. Δυστυχώς, έχετε απόλυτο δίκιο. Ένα ακόμη βήμα προς την διάλυση τού κράτους, που φτιάχτηκε με αγώνες, θυσίες και αίμα από το 1821 μέχρι το 1914.

  2. Μπορει-τωρα ,η, στο μελλον (χρονια περιμεναν οι Ευρωαντλαντιστες τους προθυμους κ.κ. Ζαεφ και Τσιπρα), να υπογραφεί και Συμφωνια με την Τουρκια , που ενδιαφερεται για τους Μουσουλμανους Πομακους-αυτος ειναι ο ομφαλιος λωρος ,που την συνδεει με αυτους -για ενταξη και της Πομακικης διαλεκτου στην ” Μακεδονικη” γλωσσα και να αποδοθουν – οπως τωρα -ευθυνες στις εκαστοτε προηγουμενες Ελληνικες κυβερνησεις ,για τα λαθη που εκαναν για τους Πομακους -οπως λαθη προηγουμενων επικαλουνται για την Συμφωνια των Πρεσπων οι κ.κ. Τσιπρας και Κοτζιας- και οι τοτε υπογραψαντες αυτην την Συμφωνια να επαιρονται οτι εξασφαλισαν το ελασσον, οτι δηλαδη οι Πομακοι ειναι το αρχαιο Ελληνικο φυλο των Αγριανων ,οπως τωρα καμαρωνουν οι σημερινοι προθυμοι , οτι εξασφαλισαν την Ιστορια και τον πολιτισμο της Αρχαιας μονο Μακεδονιας μας ,ενω διεγραψαν τον Ελληνικο Μακεδονισμο της Ελληνιστικης, Ρωμαικης και Βυζαντινης περιοδου και ιδιως του νεου κρατους μας για την απελευθερωση του οποιου αγωνισθηκαν και θυσιασθηκαν ο Εμμανουηλ Παππας, Ο Κασομουλης και εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες απο το 1821- 1949.
    Ολα τα προβληματα της εξωτερικης μας πολιτικης (με τα ασπονδως φιλικα Βαλκανικα φυλα απο την εποχη των Βουλγαροκτονων) που ειναι πολυποικιλα και δυσκολα ,θα λυνονται-οπως το Σκοπιανο- με ενεργειες ΦΑΣ-ΤΡΑΚ στην βαση του δογματος -ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ- ολων των Αυτοκρατοριων , ιδιως της Βρετανικης , που και χρησιμοποιησε στον αγωνα της ΕΟΚΑ για την Ενωση με την Ελλαδα τους Τουρκοκυπριους, να κατεκυρωσε την υπαρξη τους με την Συμφωνιες Λονδινου και Ζυριχης και τους διεχωρισε πληρως απο το 1974 μετα την πολεμικη επιχειρηση της Τουρκιας ,με αφορμη την ρεαλιστικη προσεγγιση του πολιτικως εφηβου Ιωαννιδη, οπως τωρα διεχωρισαν ως Βορειους Μακεδονες ,με χαρακτηριστικα εθνους τους Αλβανοσλαβους των Σκοπιων.
    Δυστυχως ,αγαπητες μας Ανιχνευσεις, αποχαιρετησαμε την Αλεξανδρεια του Κρατους μας , που αγωνιζεται για τα Εθνικα μας θεματα και τα διαπραγματευεται οχι με την συγκυρια του παροντος χρονου , αλλα με την ενδοξη τριχλιετη Ιστορια μας και για τις ψυχες των νεκρων , των ζωντων και των αγεννητων.
    Ξεκινησαμε παλι μετα την κριση -λαος και Κολωνακι (εξουσια)-να ζουμε για το ”οσα φαμε, οσα πιουμε και οσα αρπαξουμε”, αφου περιμενουμε ως ρεαλιστες συναναπτυξη στα Βαλκανια, και συνεχεις κυβερνητικες παροχες μεχρι τις εκλογες , για να ξαναβγει η Αριστερα , που θα μας κανει-ως συνεπης με την ιδεολογια της- πολυεθνικο ,διεθνιστικο και με ανεξιθρησκους-αθεους πολιτες ,ενω θα μας περικυκλωνει το αναδυομενο Ισλαμ των Μωαμεθανων , που αριθμει απο την Ανατολικη Θρακη μεχρι την Αλβανια περιπου 70-80 εκατομυρια ψυχων.
    Και ολα αυτα θα γονονται με τους αφελεις αντιαριστερους τυπου κ.κ. Καμμενου, Θεοδωρακη, Παπακωστα και αλλων παιδιων , που ευρισκουν στην πολιτικη αυτοεπιβεβαιωση και οικονομικα και αλλα οφελη.
    Μονη ελπιδα μας τα αρχαια δογματα ”τα παντα ρει και ουδεν μενει” και ”ταχ’αυριον εσεται αμεινον”.
    .

  3. μάθανε οτι @@@@ και πλάκωσαν και οι γύφτοι…(τους ξέχασες κε Παντελη) προπαντός τα ισπανοεβραικα …ώρα ειναι τώρα να θέλει και το Ισραηλ να μας @@..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα