EMBOΛIO: Σοβαρό κενό ενημέρωσης.- Μια ανασκόπηση.-

Print Friendly, PDF & Email
spot_img

[Απόσπασμα άρθρου – αντί εισαγωγής-που δημοσίευσαν στο περιοδικό Lancet πέντε μέλη της επιστημονικής υγειονομικής επιτροπής της Γαλλίας, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρός της, με το οποίο υποστηρίζουν ότι ο εγκλεισμός όχι μόνο δεν ανακόπτει την πρόοδο του κορωνοϊού αλλά είναι και μολυσματικός. Για τα εμβόλια υποστηρίζουν:

«Οσο υπάρχει η δυνατότητα αποφυγής του ανοσοποιητικού συστήματος, τα τρέχοντα εμβόλια πιθανόν να παρέχουν ακόμα κάποιο όφελος στα άτομα. Σε επίπεδο πληθυσμού, ωστόσο, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ιογενή επιλογή και διαφυγή, καθιστώντας την προοπτική απόκτησης ανοσίας αγέλης όλο και πιο απομακρυσμένη. Αυτή η ιολογική αλλαγή παιχνιδιού έχει πολλές συνέπειες, όχι μόνο για εμβόλια και θεραπείες, αλλά και για στρατηγικές πρόληψης και ελέγχου. Το πολυαναμενόμενο τέλος αυτής της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης μπορεί να αναβάλλεται συνεχώς, καθώς εμφανίζονται νέες μεταλλάξεις και η δυνατότητα αποφυγής του ανοσοποιητικού συστήματος μειώνει την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα Τα συμπεράσματα δικά σας…Ε.Δ.Ν. (Laetitia Atlani-Duault, Bruno Lina, Franck Chauvin Jean-François Delfraissy Denis Malvy Immune evasion means we need a new COVID-19 social contract The Lancet : 2021 February 18, https://www.thelancet.com/journals/lanpub/article/PIIS2468-2667(21)00036-0/fulltext“)]

ΙΣΡΑΗΛ: 2.500 νεκροί σε δύο μήνες!

Τα κρούσματα Covid-19 σε νεογνά στο Ισραήλ παρουσίασαν αύξηση 1.300% (!) το τελευταίο3μηνο. Μήπως το εμβόλιο μεταλλάσσει τον ιό καθιστώντας τον πιο επικίνδυνο και σε νεώτερες ηλικίες, σε αντίθεση με όσα γνωρίζαμε;

Του Gilad Atzmon

Το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης του Ισραήλ, το Ynet, ανέφερε πριν από λίγες ώρες ότι στη χώρα που εθελοντικά δοκιμάστηκε το εμβόλιο της Pfizer, «το 75,4% αυτών που διαγνώστηκαν χθες ήταν κάτω των 39 ετών. Μόνο το 5,5% ήταν άνω των 60 ετών.» Ο αριθμός των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση έχει μειωθεί σε 858 – ο χαμηλότερος από της 4 Ιανουαρίου. Ωστόσο, της ο αριθμός είναι υπερδιπλάσιος από τα μέσα Δεκεμβρίου, λίγο πριν το Ισραήλ ξεκινήσει το «πρωτοποριακό» πείραμα μαζικού εμβολιασμού. Το Ynet αναφέρει σήμερα ότι «Στο Ισραήλ, το 59,9% των ασθενών με κρίσιμη νόσο είναι άνω των 60 ετών. Το 18,2% είναι ηλικίας 50 έως 59 ετών. Επιπλέον, το 10,8% είναι μεταξύ 40 και 49 ετών και 7,5% είναι στα 30 της. Μέχρι σήμερα, περισσότερο από το ένα τρίτο των ασθενών με κρίσιμη ασθένεια είναι μεταξύ 30 και 59 ετών».

Η σημασία των παραπάνω δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί ή, σε κάθε περίπτωση, απαιτεί άμεση προσοχή. Η χώρα που προπορεύεται στο μαζικό εμβολιασμό σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή στη φύση της πανδημίας. Δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα να υποψιαστούμε ότι μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού και της αυξανόμενης ευπάθειας των νεότερων ηλικιακών ομάδων, ιδίως των εγκύων και των νεογέννητων. Και εδώ, η βιολογία απέχει πολύ από το να είναι πολύ περίπλοκη. Ο ιός που επιτέθηκε αρχικά της ηλικιωμένους και της ευάλωτους έχει μεταλλαχθεί και τώρα έχει τονωθεί αρκετά και επιτίθεται σε της ηλικιακές ομάδες της κοινωνίας, ειδικά της νέους.

Μέχρι της 20 Δεκεμβρίου, την ημέρα που το Ισραήλ ξεκίνησε την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού, η χώρα είχε καταγράψει 3.074 θανάτους. Σε λιγότερο από δύο μήνες «επιτυχημένου» μαζικού εμβολιασμού, ο αριθμός της έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Κατά τη στιγμή της γραφής αυτού του άρθρου, ανέρχεται σε 5.526 (+2.452) [σ.τ.μ.: 52% των θανάτων της τρεις τελευταίες εβδομάδες προήλθε από εμβολιασμένους και όχι της υποστηρίζεται ότι το 95% των θανάτων προήλθε από μη εμβολιασμένους]. Αυτή η δραματική αύξηση του αριθμού των θανάτων (80% σε λιγότερο από δύο μήνες) συνέβη ενώ η χώρα ήταν σε κατάσταση εγκλεισμού. Επομένως, δεν είναι με τίποτα ο «κοινωνικός συγχρωτισμός» που συνέβαλε στην εξάπλωση του ιού. Το μόνο πράγμα που έχει εξαπλωθεί στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών είναι τα εμβόλια Pfizer και η λεγόμενη βρετανική μετάλλαξη. Το αναπόφευκτο ερώτημα εδώ είναι αν υπάρχει σχέση μεταξύ εμβολιασμού και μεταλλάξεων, αλλά αυτή είναι η [μόνη;]ερώτηση που απαγορεύεται να υποβάλετε στο Ισραήλ.

Σε όλο σχεδόν το 2020, το Ισραήλ κατέγραψε 3.074 θανάτους από κορωνοϊό. Από της 20 Δεκεμβρίου, που άρχισε ο μαζικός εμβολιασμός, σε λιγότερο από δύο μήνες, σημειώθηκαν άλλοι 2.452 θάνατοι!

 

 

 

 

Τον Νοέμβριο του 2020, στοιχεία από το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας αποκάλυψαν ότι το Ισραήλ είχε εντοπίσει 400 κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά κάτω των δύο ετών. Τον Φεβρουάριο του 2021, ο αριθμός της είχε αυξηθεί σε 5.800. Εχουμε μια καθαρή αύξηση περίπου 1.300%, πράγματι εντυπωσιακή. Το Ισραηλινό Ynet αναφέρει ότι αυτό το φαινόμενο αυξανόμενου αριθμού νεογνών με νοσηρότητα Covid-19 διαπιστώνεται σε όλο τον κόσμο. Ερεύνησα αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμία επιβεβαίωση ότι συμβαίνει αυτό. Στη Βρετανία, για παράδειγμα, βρήκα μόνο αναφορές για το «baby boom» από το Covid-19 και κάποιες ανησυχίες σχετικά με την αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν αναφέρει αύξηση 1300% στα νεογέννητα Covid-19 εκτός από το Ισραήλ.

Πόλεμος με Ιράν ή εμβόλιο;

Δεν είμαι σε θέση να καθορίσω τι ώθησε της Ισραηλινούς να μετατραπούν σε ινδικά χοιρίδια για έναν φαρμακευτικό γίγαντα με αμφισβητήσιμη ηθική και για ένα προϊόν του αμφίβολης ασφάλειας. Πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο στο Ισραήλ η επιτυχία μιας μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού να είναι το κύριο τέχνασμα του Νετανιάχου και του κόμματός του καθώς πλησιάζουν οι επόμενες εκλογές. Ο Νετανιάχου αντιμετωπίζει μια σοβαρή δικαστική μάχη και η νίκη της εκλογές είναι κάτι περισσότερο από πολιτική για αυτόν. Είναι μια υπαρξιακή μάχη για την επιβίωσή του. Πιστεύω ότι ο Bibi έπρεπε να επιλέξει μεταξύ πολέμου με το Ιράν και εμβολίου Pfizer. Είχε πολλούς λόγους να πιστεύει ότι η Pfizer ήταν μακράν η προτιμότερη και πιο ειρηνική επιλογή.

Ο Νετανιάχου κατάλαβε πιθανώς ότι μια επιτυχημένη εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού θα του εξασφάλιζε τη νίκη. Αυτό ήταν πράγματι μια λογική εκτίμηση από την πλευρά του, και μπορεί να αποδειχθεί σωστή. Πρέπει να αναφερθεί ότι κανένας από της πολιτικούς αντιπάλους του Νετανιάχου από την αριστερά ή από το απειλούμενο ισραηλινό κέντρο δεν τολμά να αμφισβητήσει την πολιτική εμβολιασμού του Νετανιάχου. Επιπλέον, κανένα αριστερό ίδρυμα στο Ισραήλ δεν υπερασπίστηκε της πολλούς Ισραηλινούς απρόθυμους να εμβολιαστούν (επί του παρόντος άνω του 50%). Κανένας πολιτικός δεν έχει πάρει την πλευρά της και δεν υπερασπίστηκε τα βασικά της δικαιώματα.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση προσπαθεί απεγνωσμένα να διασφαλίσει ότι ολόκληρο το έθνος θα εμβολιαστεί. Η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να εισαγάγει ολοκληρωτικά μέτρα. Η Jerusalem Post ανέφερε σήμερα ότι «θα χρειαστεί ένα πράσινο διαβατήριο για είσοδο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και συμμετοχή σε ορισμένες δραστηριότητες. Μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει από κορωνοϊό θα έχουν τη δυνατότητα να το πάρουν. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, τα γυμναστήρια, τα θέατρα, τα ξενοδοχεία, οι συναυλίες και οι συναγωγές θα μπορούν να λειτουργούν από την επόμενη εβδομάδα ». Το Ισραήλ έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες με χώρες που θα ανοίξουν της πόρτες της μόνο της Ισραηλινούς με πράσινα διαβατήρια.

Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί γιατί η ισραηλινή κυβέρνηση έχει τόση εμμονή με τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων των νέων, του στρατού και άλλων τμημάτων πληθυσμού που δεν είναι απαραίτητα υψηλού κινδύνου. Μια πιθανότητα είναι ότι η ισραηλινή κυβέρνηση γνωρίζει τώρα της πραγματικές επιπτώσεις του εμβολίου. Το Ισραήλ δεν μπορεί να αποδεχτεί την αύξηση 1.300% της περιπτώσεις Covid-19 σε νεογέννητα. Ούτε μπορεί να αγνοήσει ότι ο αριθμός των θανάτων από το Covid-19 από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού είναι ίσος με εκείνους των θανάτων του ισραηλινού στρατού κατά τη διάρκεια του πολέμου Yom Kippur το 1973, της πολέμου που βιώνει ακόμα η χώρα.

Είναι πιθανό η ισραηλινή ηγεσία να αναγνωρίσει τώρα το μοιραίο λάθος που έκανε με την ευρεία διανομή του εμβολίου. Είναι ίσως εύλογο ότι η μόνη λύση που βρήκαν είναι να εμβολιάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό, ελπίζοντας ότι αυτό μπορεί να παρέχει τουλάχιστον προσωρινή προστασία, η οποία θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι την ημερομηνία των εκλογών του Μαρτίου.

Εάν υπάρχει κάποια εγκυρότητα στην απαίσια περιγραφή μου για την ισραηλινή πραγματικότητα, είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι με τον Bibi στο τιμόνι και τη Pfizer με τη σύριγγά της, οι Ισραηλινοί δεν χρειάζονται πραγματικά εχθρούς.

Πηγή://reseauinternational.net/bibi-pfizer-et-les-elections-en-israel/ από https://www.unz.com/gatzmon/bibi-pfizer-and-the-election/

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: 7 θάνατοι, 21 εγκεφαλικά, 69 παραλύσεις, 6 αποβολές και 22 τυφλώθηκαν…

του Jade

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει συλλέξει κρίσιμα δεδομένα σχετικά με την αξιοπιστία των «εμβολίων» Pfizer / BioNTech και Oxford / AstraZeneca, και η τελευταία έκθεση δεν παρουσιάζει όμορφη εικόνα.

Η πρώτη δόση του πειραματικού «εμβολίου» Pfizer / BioNTech χορηγήθηκε σε 5,4 εκατομμύρια πολίτες, εκ των οποίων 500.000 έλαβαν και τη δεύτερη δόση.

Μέχρι τις 24 Ιανουαρίου, σχεδόν 50.000 περιπτώσεις παρενεργειών έχουν αναφερθεί για αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο, ανάμεσά τους και ξαφνικοί θάνατοι επτά βρετανών πολιτών:

Το εμβόλιο Oxford / AstraZeneca προκάλεσε άλλες 21.032 ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αυτές  καταγράφηκαν έως τις 24 Ιαν. στο πλαίσιο του συστήματος κίτρινης κάρτας της Ρυθμιστικής Υπηρεσίας Υγείας και δεν περιλαμβάνουν όλους τις προβλεπόμενες και γνωστές παρενέργειες.

Το μέχρι σήμερα ποσοστό παρενεργειών από το εμβόλιο είναι 1 στα 333 άτομα. Αυτό το ποσοστό είναι πιθανώς πολύ υψηλότερο επειδή οι άνθρωποι συχνά διστάζουν ή / και ντρέπονται να αναφέρουν βλάβες από το εμβόλιο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τον εμβολιασμό ως 100% ασφαλή και αποτελεσματική λύση και δεν τολμούν να τον αμφισβητήσουν. Πολλοί γιατροί αρνούνται να παραδεχτούν ότι όντως το εμβόλιο προκαλεί και βλάβες.

Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες δεν είναι επίσης μικρά προβλήματα που εξαφανίζονται εν μία νυκτί. Αυτές οι ανεπιθύμητες παρενέργειες μπορεί να απειλούν τη ζωή, να προκαλέσουν εγκεφαλικό επεισόδιο, φλεγμονή στην καρδιά, μυϊκή παράλυση, τύφλωση και αναφυλακτικό σοκ.

Πριν από την έναρξη των πειραματικών εμβολίων mRNA, οι φαρμακευτικές εταιρείες υπέγραψαν συμβόλαια με όλες τις μεγάλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, για να παρακάμψουν το κράτος δικαίου και να απαλλαγούν από την ευθύνη για όλες τις αναπόφευκτες βλάβες  που σχετίζονται με τα εμβόλια. .

Οι πιο συγκλονιστικές αναφορές αφορούν διαταραχές των ματιών:

  • 978 άτομα διαγνώστηκαν με οφθαλμικές διαταραχές μετά το εμβόλιο Pfizer-BioNTech
  • 738 άτομα διαγνώστηκαν με οφθαλμικά προβλήματα μετά το εμβόλιο AstraZeneca

(δηλ. σύνολο: 1716 άτομα)

Και συνολικά 22 άτομα τυφλώθηκαν.

Το εμβόλιο Pfizer / BioNTech προκάλεσε 69 περιστατικά παράλυσης του προσώπου του Bell, ένα σύνδρομο που παραλύει τους μύες της μίας πλευράς του προσώπου.

Τα πειραματικά εμβόλια τείνουν επίσης να προκαλούν αυτοάνοσες προσβολές στο καρδιαγγειακό σύστημα. Είκοσι ένα άτομα είχαν υποστεί εγκεφαλικό μετά από εμβολιασμό.

Υπήρξαν άλλα σοβαρά καρδιαγγειακά συμβάντα, όπως έμφραγμα του νωτιαίου μυελού, εγκεφαλικό έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο, απόφραξη εγκεφαλικών αρτηριών, εγκεφαλική αιμορραγία, ενδοκρανιακή αιμορραγία, ισχαιμία και υποαραχνοϊδή αιμορραγία.

Σύμφωνα με τις ρυθμιστικές αρχές, οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να εμβολιάζονται με αυτά τα πειραματικά πλάνα. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, υπάρχουν λίγα στοιχεία σχετικά με τη χρήση του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2 σε έγκυες γυναίκες.

Οι μελέτες τοξικότητας στην αναπαραγωγή σε ζώα δεν έχουν ολοκληρωθεί και συνεπώς το εμβόλιο δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, το σύστημα αναφοράς της κίτρινης κάρτας αποκαλύπτει ότι ορισμένες έγκυες γυναίκες παρέκαμψαν αυτή τη διαδικασία ελέγχου και τέσσερις έγκυες γυναίκες υπέστησαν αυθόρμητη έκτρωση μετά τον εμβολιασμό Pfizer και δύο είχαν την ίδια τύχη μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Αντί να περιορίσουν αυτό το πείραμα μαζικού εμβολιασμού, οι ρυθμιστικές αρχές συνεχίζουν να ελαχιστοποιούν αυτές τις βλάβες και να τις καταλογίζουν στη «γήρανση» ή σε  «υποκείμενες ασθένειες». Η κυβέρνηση, σε ρόλο υπερασπιστή των κατασκευαστών εμβολίων:

«Μεγάλο ποσοστό  εμβολιασμένων είναι πολύ μεγάλης ηλικίας, πολλοί από τους οποίους υποφέρουν επίσης από προϋπάρχουσες παθήσεις. Η γήρανση και οι υποκείμενες χρόνιες ασθένειες καθιστούν πιθανότερο να εμφανιστούν ανεπιθύμητες παρενέργειες, ειδικά όταν εμβολιάστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Προέχει λοιπόν να εξετάσουμε προσεκτικά αυτές τις αναφορές για να διακρίνουμε πιθανές παρενέργειες από ασθένειες που θα είχαν προκύψει και χωρίς τον εμβολιασμό ».

Références : DailyExpose.co.uk ; Gov.uk ; Vaccine Analysis Profile – Pfizer/BioNTech ; Vaccine Analysis Profile – Oxford University/AstraZeneca

Πήγή: https://www.aubedigitale.com/

Σεϋχέλλες: Πήγανε γυρεύοντας το…θάνατο!

Του Patrice Gibertie.

Οι Σεϋχέλλες δεν ήξεραν τι θα πει κορωνοϊός (δες La Croix, 23/10/2020).

Στις 10 Ιανουαρίου άρχισε η εκστρατεία εμβολιασμού.

Στις 24 Ιανουαρίου, οι Σεϋχέλλες ήταν τρίτες στον κόσμο σε ποσοστό εμβολιασμένων. Το αποτέλεσμα; Δείτε το στο παρακάτω διάγραμμα θανάτων:

Πηγή : https://pgibertie.com

Σε άλλες χώρες

Στην Ιταλία, η AIFA [Agenzia Italiana del Farmaco] ανακοίνωσε, για το διάστημα 27 Δεκ.-26 Ιαν., 13 θανάτους ελάχιστες ώρες μετά τον εμβολιασμό. Ελήφθησαν 7.337 αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών, από συνολικά 1.564.090 δόσεις που χορηγήθηκαν.. Από το 7,6% των συμβάντων που ορίζονται ως “σοβαρά”, τίποτα δεν είναι γνωστό καθώς οι αξιολογήσεις συνεχίζονται.

Στη Γερμανία, η εφημερίδα Die Welt ανέφερε σοβαρές παρενέργειες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο Aztra-Zeneca μεταξύ των υπαλλήλων σε νοσοκομεία και κλινικές στη Βεστφαλία. Το προσωπικό δήλωσε ότι αισθάνεται τέτοια εξάντληση και πόνο στα οστά ότι δεν μπορούν καν να σταθεί στα πόδια. Σε ένα νοσοκομείο, 37 από τα 88 άτομα είναι άρρωστοι και, ως αποτέλεσμα, άλλες κλινικές ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν τους εμβολιασμούς.

Στο διάγραμμα βλέπουμε την εξέλιξη των κρουσμάτων ανά εκατομμύριο κατοίκους στο Βέλγιο (επάνω) που εφάρμοσε αυστηρό εγκλεισμό και στην Ολλανδία (κάτω) χωρίς εγκλεισμό.

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,745ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
24,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα