ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Παντελή Σαββίδη
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα επανεκλεγεί στις επαναληπτικές εκλογές, όπου δεν απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία.

    Business as usual δηλ.

  2. ”Κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκδηλώνουν εμμέσως ή διαρρέουν την ανησυχία τους για ένα θερμό επεισόδιο που θα προκαλέσει ο Ερντογάν, ως τις τουρκικές εκλογές ,που όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθούν στις 14 Μαϊου…”
    Πρωθυπουργός Μητσοτάκης στο Νταβός στις 19 Ιανουαρίου σε συνέντευξή του. ”δεν θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία”. Λογικό και για λόγους οικονομικούς και για να καθησυχάσει τους ”φοβισμένους” Τούρκους που διακηρύττουν ότι τους απειλεί η Ελλάδα με τα στρατιωτικοποιημένα νησιά του Αιγαίου.
    Δεν έχουν ονόματα οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που εκδηλώνουν εμμέσως ή διαρρέουν την ανησυχία τους για ένα θερμό επεισόδιο που θα προκαλέσει ο κ.Ερντογάν προ της 14 Μαϊου ;;;.
    Στα τόσα τηλεοπτικά” παράθυρα” δεν περνάει η ώρα αν δεν πουν -κυρίως οι αναρίθμητοι αναλυτές- καμιά αόριστη εκτίμησή τους , χωρίς το επίρρημα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ,για να ”δώσουν ή να μη δώσουν πίστη” και οι ακροατές στις ”προφητείες” τους , όταν μάλιστα τις αποφάσεις για πολεμική επιχείρηση τις δίνουν οι πρωθυπουργοί όλων των χωρών , την τελευταία στιγμή ,χωρίς ακριτομύθιες.
    Δεν είναι λογικό η δημοκρατική Ουάσιγκτων να διαμήνυσε προ εβδομάδος στον κ.Τσαβούσογλου και να διαμηνύσει και στους κ.κ.Ερντογάν και Μητσοτάκη ο Αμερικανός ΥΠΕΞ που θα επισκεφτεί Ελλάδα και Τουρκία στις 20 και 21 Φεβρουαρίου ότι ,θερμά επεισόδια προεκλογικά είναι απαράδεκτα για τον πολιτικό πολιτισμό της Δύσης;;;.
    Να λέτε ό,τι θέλετε-θα τους πει -,αλλά δεν θα ” σηκώσετε χέρι-όπλο” ως τις εκλογές σας και όποιος παρασπονδήσει θα το πληρώσει ακριβά -σύμμαχοι είστε στο κάτω κάτω .
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα