Ρώσος εμπειρογνώμονας: Η Ρωσία θα αποκόψει την Ουκρανία από τη Μαύρη Θάλασσα, θα φθάσει στην Υπερδνειστερία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα μετακινηθούν στην Υπερδνειστερία, καταλαμβάνοντας τις περιοχές της Οδησσού και του Νικολάεφ.

Αυτό ανακοινώθηκε στις 25 Ιουλίου στο πρακτορείο ειδήσεων REGNUM από ένα μέλος του Ρωσικού Προεδρικού Συμβουλίου για τις Διεθνικές Σχέσεις, ο πολιτικός επιστήμονας Μπογκντάν Μπεζπάλκο.

«Η προφανής κατεύθυνση κίνησης για τα ρωσικά στρατεύματα θα είναι η κίνηση προς την Οδησσό και τον Νικολάεφ », είπε ο ειδικός.

Εκτός από το στρατηγικά σημαντικό έργο της αποκοπής της Ουκρανίας από τη Μαύρη Θάλασσα, θα λυθεί και ο σχεδιασμός της προσέγγισης στα σύνορα της Υπερδνειστερίας, πιστεύει ο Μπεζπάλκο.

«Έχοντας χάσει την πρόσβαση στη θάλασσα, η Ουκρανία δεν θα μπορεί να λάβει βοήθεια δια θαλάσσης και να εξάγει τα αγαθά της. Η ουκρανική οικονομία θα καταρρεύσει ακόμη περισσότερο και καμία βοήθεια δεν θα τη βοηθήσει, ειδικά επειδή θα είναι περιορισμένη», κατέληξε ο ειδικός.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο επικεφαλής της περιοχής Νικολάεφ, Βιτάλι Κιμ ανακοίνωσε την έναρξη εκκαθαρίσεων μεγάλης κλίμακας στην πόλη Νικολάεφ.

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα