ΠΑΓΙΔΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Στα νησιά είναι τοποθετημένα ρωσικά συστήματα. Όπως είπε ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ κ. Ζαζιάς, είναι παλιά αλλά δεν έχουμε και άλλα. Την δουλειά τους την κάνουν.
Εδώ και καιρό οι Τούρκοι πιέζουν και κλιμακώνουν τις αξιώσεις τους για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.
Η Ελλάδα δημοσίως αντιδρά αλλά υπάρχουν και συμμαχικές πιέσεις του είδους αποσύρετε τα ρωσικά οπλικά συστήματα απο τα νησιά. Είναι ευκαιρία για τους αμερικανούς να απαλλαγούν απο αυτά. Με τι θα αντικατασταθούν, όμως; Με τίποτε. Η Ελλάδα θα υποχωρήσει μπροστά στις τουρκικές απαιτήσεις.
Για να μην μας περνά ο κ. Μητσοτάκης για αφελείς, η προσπάθειά του στην τηλεοπτική συνέντευξη να απαξιώσει τα ρωσικά όπλα στα νησιά έχει να κάνει με την πρόθεσή του να τα αποσύρει, υποστηρίζοντας ότι είναι ρωσικά και παλιά και να μην τα αντικαταστήσει με άλλα.
Έτσι, στο κλίμα του αντιρωσισμού και της παλαιότητας των οπλικών συστημάτων που κάνουν την δουλειά τους, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του (όλοι θα είναι υπεύθυνοι) θα αποστρατιωτικοποιήσουν, έστω εν μέρει αλλά καθοριστικά τα νησιά.
Διαβάστε ανταπόκριση της “Καθημερινής” απο την Κωνσταντινούπολη: “Ο φάκελος περιλαμβάνει από το θέμα της υφαλοκρηπίδας μέχρι και τη στρατικοποίηση των νησιών εκ μέρους της Ελλάδας και φυσικά όλα αυτά θα συζητηθούν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη”
Θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να αφήσει εκτεθειμένα τα νησιά;
spot_img

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΧΙ και φυσικά δεν θα του επιστρέψουμε του κ. Μητσοτάκης να αφήσει εκτεθειμένα τα νησιά του Αιγαίου-δεν τ’ώχει και στο νου του ΟΜΩΣ – και μάλιστα θα τον ”ρίξει” η Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και θα ορίσει άλλον Αρχηγό, που θα αναλάβει την πρωθυπουργία , γιατί το κόμμα έχει την πλειοψηφία της Βουλής, γιαυτό ας μην ετοιμάζονται για κυβερνητικές θέσεις μέχρι τις επόμενες εκλογές οι ”Γουλιμήδες” της Αντιπολιτεύσεως.
    Αλλά γιατί τόσος πεσιμισμός και ”φιλοτουρκισμός” ,ο οποίος προκύπτει από την δημοσιοποίηση της τουρκικής ανακοινώσεως του κ.Τσελίκ , με αφορμή αυτήν την κοινωνική συνάντηση ,στην οποίαν δεν αποκλείεται να παρευρεθεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης;;;.
    Δεν είμαστε και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ ,που τώρα δραστηριοποιείται περισσότερο;;;.

  2. Είναι γελοίο και μόνο που πάει να κουβεντιάσει με τον άρπαγα. Ο Μητσοτάκης είναι το πιο υπάκουο σε ΝΑΤΟ και ΕΕ κλόουν, που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα.

    Γερμανία – ΗΠΑ πιέζουν για αφοπλισμό των ελληνικών νησιών

    Kατά τ’ άλλα, εμείς ανήκομεν εις την Δύσιν…

  3. Απόβαση στο Αιγαίο σχεδιάζει ο Ερντογάν! – Σε αυξημένη επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις

    Πηγή: https://www.paron.gr/2022/03/08/apovasi-sto-aigaio-schediazei-o-erntogan-se-ayximeni-epifylaki-oi-enoples-dynameis/

    Εμείς, πάντως, κουβεντιαζομε και …. διερευνούμε και προπαντός είμαστε με την σωστή πλευρά τής Ιστορίας!

  4. Είχα στήσει αφτί, και άκουσα καλά: Την επομένη της δήλωσης Ερντογαν πως δεν θα πάρει μέτρα, η αντίδραση του ΝΑΤΟ ήταν διπλή Α) ο Ουκρανός πρόεδρος να ευχαριστήσει την Τουρκία για τα ντρονς , όπερ και εγένετο ακαριαίως και Β) ο Έλληνας πρωθυπουργός να συνεχίσεις τον “διάλογο” με την Τουρκία. Όπερ και εγένετο λίγες μέρες μετά με πρόσκληση από Τουρκία. Γιατί κάνουμε σαν να μην έγινε έτσι;;;;;;

  5. Ας μην είμαστε μαζοχιστές ,καλοί μου συσχολιαστές.
    Τίποτε από αυτά που φοβάστε δεν θα γίνει και ας γράφει ό,τι θέλει το ΠΑΡΟΝ και άλλοι καλοθελητές της Τουρκίας.
    Θα ξαναέχουμε Καστανιές αν χρειασθεί.
    Καμιά κυβέρνηση δεν θα σταθεί όχι με 151 ,αλλά και με 251 βουλευτές ,αν παραχωρήσει -χωρίς πόλεμο -με Συμφωνία γη στην Τουρκία .
    Τι δηλαδή ο Ουκρανός κ.Ζελένσκι δεν θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση ,ενώ αυτός μιμείται τον δικό μας Λεωνίδα με τους τριακοσίους του;;;.
    Να είμαστε δε βέβαιοι ότι την συμπεριφορά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του 2018 με την Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα την ξαναδούμε στην Ελλάδα.
    Αφήστε που τώρα μετά την παγκόσμια κατακραυγή και τις κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας θα ”παγώσει” τις όποιες απαιτήσεις του ο κ.Ερντογάν και στην Κύπρο ακόμη.
    ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΙΑΣ ΟΛΟΥΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα