Νικόλαος Γκότσης: Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
του Νικόλου Γκότση, Αντιδήμαρχου Φερρών
Παρατηρώ συνεχώς εδώ και πολύ καιρό στο διαδίκτυο, βίντεο από πολίτες με θεματολογία την λαθρομετανάστευση . Είναι ένα θέμα πιασιάρικο στην ορολογία των δημοσιογράφων. Θα πάρουμε μερικά λαίκ και θα δώσουμε την δυνατότητα σε πολλούς από τους καναπέδες των σπιτιών τους και από τα καφέ να έχουν άποψη για την φύλαξη των συνόρων από την Αστυνομία και τον στρατό .
Ωραία το πετύχαμε αυτό . Αυτός δηλαδή είναι ο σκοπός ; Αν κάνουμε προσεχτικό απολογισμό αυτών μας των πράξεων, θα δούμε ότι το πρόσημο είναι αρνητικό για την Πατρίδα. Δίνουμε βήμα σε ΜΚΟ και πρόσωπα με ανθελληνικά αισθήματα να κάνουν ότι είναι δυνατό να βλάψουν την Χώρα μας και τους πολίτες της. Αυτά τα βίντεο να χρησιμοποιούνται από κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών ως επιτυχία κάποιον ότι κατάφεραν να εισβάλουν στην Χώρα μας. Σαν να τους λέμε δηλαδή ελάτε και εσείς . Αυτοί τα κατάφεραν. Αυτό θέλουμε πραγματικά ; Δεν νομίζω .
Οι πολίτες όταν πραγματικά νοιάζονται για την ασφάλεια του τόπου τους , της χώρας, συνεργάζονται με τις Αρχές. Καθημερινά οι υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη της διαχείρισης των συνόρων κάνουν καταπληκτική δουλεία και αποτρέπουν εκατοντάδες προσπάθειες εισβολής και με το προσωπικό τους και τα συστήματα επιτήρησης που έχουν τοποθετηθεί . Έχετε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίας μας . Συνεργαστείτε μαζί τους . Παράκληση μην βοηθάτε εν αγνοία σας και μην παρασύρεστε από κάποιους που στην ουσία επιζητούν το κακό μας. Υπάρχουν πατριώτες και απάτριδες. Διαλέξτε την αγάπη για την πατρίδα και τα Ιδανικά που πρεσβεύει το Έθνος μας .
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα