Μια γυναίκα των “Κίτρινων Γιλέκων” βγάζει λεφτά από παιχνίδι διαφυγής που προτείνει την απαγωγή και τον «Θάνατο του Μακρόν»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Αλκη Καλλιαντζίδη, Οικονομολόγου, [email protected], www.kalkis.eu

Μπορεί εμείς οι έλληνες να συμπαθούμε τελευταίως  τον Μακρόν, ανεξαρτήτως του τι ψηφίζουμε, λόγω των ξεκάθαρων φιλελληνικών και φιλοκυπριακών θέσεων που έχει πάρει η Γαλλία, μέχρι τώρα, στα εθνικά μας θέματα αλλά και στον εκσυγχρονισμό  των ενόπλων δυνάμεών μας και στις κοινές ασκήσεις, Γάλλοι αναρχικοί Κιτρινογελεκάδες φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να τον «απαγάγουν και να του πάρουν το κεφάλι». Αυτό εκφράζει το παιχνίδι διαφυγής (escape game) που λάνσαρε εδώ και λίγες ώρες η Κιτρινογελεκού επιχειρηματίας CAMILLE της επιχείρησης «Arkanes : Live Escape» (https://www.arkanes.fr/) το οποίο, με 20 ευρώ δικαίωμα συμμετοχής, σου δίνει το δικαίωμα 3 δυνητικών επιλογών παιγνίου : απαγάγεις τον Γάλλο πρόεδρο και στη συνέχεια ή  τον απελευθερώνεις, ή τον στέλνεις σε κάποιο αναρχικό λαϊκό δικαστήριο ή τον σκοτώνεις. Αυτή φαίνεται να είναι η εμπορευματοποιημένη «δημοκρατία» του γαλλικού αριστερισμού, για αυτό και απέτυχε παταγωδώς πολιτικά, παρά τον μεγάλο θόρυβο που προκάλεσε παγκοσμίως.

Σήμερα το πρωί, μεταξύ 10 και 11 ώρα Ελλάδος, είχα την τιμή να γνωρίσω, ως τηλεθεατής, την πανούργα κ. CAMILLE. ‘Hταν καλεσμένη σε ένα πάνελ από το ειδησεογραφικό κανάλι LCI για να μιλήσει για το επιχειρηματικό της εγχείρημα το οποίο προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στα γαλλικά κοινωνικά δίκτυα αλλά και στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Μεταξύ πολλών άλλων είπε ότι ήταν συνοδοιπόρος των Κιτρινογελεκάδων, αλλά όχι «εκείνων που περιέφεραν τον Μακρόν στην γκιλοτίνα». Είπε επίσης ότι το φρικαλέο παιχνίδι της το είχαν ήδη παίξει πάνω από 1.000 παίχτες των οποίων τα ¾ επέλεξαν την θανάτωση του Μακρόν, ως δυνητική επιλογή του παιχνιδιού.

Ας γνωρίζουμε λοιπόν σήμερα που καταλογίζονται οι ποινές των εν Ελλάδι Χρυσαυγιτών, ότι ο φασισμός μπορεί να είναι ακροδεξιός αλλά μπορεί και να είναι και ακροαριστερός. Ανάλογα με την περίσταση και τη χώρα. Αφήνει δε λεφτά στους επιτήδειους εις υγεία των κορόϊδων.

 

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα