Κώστας Νεστορίδης: Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε η Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το τελευταίο αντίο στον «μάγο» της μπάλας! Το Sportdog.gr ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει το ρεπορτάζ.

Δεν έφυγε, αλλά πέταξε από κοντά μας! Τον αποκάλεσαν «μάγο» της μπάλας και έναν από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος, ποδοσφαιριστές που έβγαλε η Ελλάδα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε από τις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλησίον του γηπέδου της Ένωσης, εκεί που αγωνίστηκε και μεγαλούργησε ο μεγάλος Νέστορας προκειμένου να αποχαιρετήσει τον μάγο της μπάλας, που δημιούργησε γενιές οπαδών της ΑΕΚ.

Στο ύστατο χαίρε στον μεγάλο άσο βρέθηκαν οι παλαίμαχοι και παράγοντες της Ένωσης και φυσικά διοικητικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος όπως έχει παραδεχτεί έγινε ΑΕΚ χάρη στον Κώστα Νεστορίδη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον «Νέστορα».

Ποιά ήταν η παρομοίωση που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Μανωλάς. Τί είπε για τον Νέστορα ο κορυφαίος γκολτζής της Α’Εθνικής, Θωμάς Μαύρος; Τί ζήτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης;

Το Sportdog βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει το ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα