Εικόνες κολάσεως στα νοσοκομεία: Γέμισαν με ράντσα στους διαδρόμους! – Μη Covid-19 οι περισσότεροι ασθενείς

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το lockdown και οι κυβερνητικές επιλογές διέλυσαν τα νοσοκομεία!

Εικόνες σοκ που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα της Αφρικής στην Αττική, καθώς δεκάδες ράντσα βρίσκονται στους διαδρόμους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων! 

Η κυβέρνηση επέβαλε τους προηγούμενους μήνες lockdown και καλλιεργούσε κλίμα «τρομοκρατίας» για τον ιό, κάτι που απέτρεψε χιλιάδες πολίτες από το να προσέλθουν σε κάποιο νοσοκομείο, κάτι που όπως φαίνεται και από τις εικόνες είχε δραματικά αποτελέσματα.

Ο καθηγητής του Στάνφορντ Γιάννης Ιωαννίδης (και άλλοι επιστήμονες) είχε προειδοποιήσει εδώ και μήνες πως μετά το τέλος του lockdown θα αυξηθούν ραγδαία οι θάνατοι με άλλα νοσήματα και φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.

Καθώς αν και το τελευταίο διάστημα έχουν μειωθεί οι εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά κρεβάτια για ασθενείς με Covid-19 τα νοσοκομεία είναι γεμάτα! Καθώς δεκάδες ράντσα έχουν γεμίσει τους διαδρόμους, κυρίως για γενικά παθολογικά περιστατικά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, με την αύξηση των εμβολιασμών σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυξήθηκε και η προσέλευση ασθενών άλλων παθήσεων στα ΤΕΠ των εφημερευόντων νοσοκομείων, οι οποίοι το απέφευγαν στο παρελθόν εξαιτίας του φόβου μην κολλήσουν τον ιό προσερχόμενοι στα νοσοκομεία.

Παράλληλα, στην ανάπτυξη μεγάλου αριθμού ράντσων συμβάλλει η μετατροπή πολλών κλινικών σε τμήματα αποκλειστικά για νοσηλεία περιστατικών κορωνοϊού, κάτι που συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες, όταν το τρίτο κύμα της πανδημίας «καθήλωσε» το σύστημα υγείας στην Αττική. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι έξι νοσοκομεία στην Αττική νοσηλεύουν αποκλειστικά περιστατικά κορωνοϊού.

Διασωληνωμένοι από άλλα νοσήματα

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, όλα τα μεγάλα νοσοκομεία πια εμφανίζουν πολλά ράντσα ύστερα από εφημερίες σε γενικά παθολογικά περιστατικά.

Στο Αττικόν, μάλιστα, έχουν αναπτυχθεί 60 ράντσα (!) σε γενικά παθολογικά περιστατικά, ενώ δεκάδες είναι τα κενά κρεβάτια στις κλινικές κορωνοϊού. Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε πολλά άλλα μεγάλα νοσοκομεία.

Την ίδια ώρα, αυξητική είναι η τάση των διασωληνωμένων οι οποίοι πάσχουν από άλλα νοσήματα και πτωτική η τάση των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ με κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η εμφάνιση των ράντσων στα νοσοκομεία της Αττικής, εικόνα που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε πολεμικές συνθήκες, είχε γίνει πριν από αρκετό καιρό. Μάλιστα, τότε είχαμε φτάσει στο σημείο να νοσηλεύονται στους διαδρόμους μέχρι και ασθενείς με κορωνοϊό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των ασθενών που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και έπασχαν από σοβαρά νοσήματα.

Την ίδια ώρα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που τους προηγούμενους μήνες καλλιεργούσαν κλίμα «τρομοκρατίας» ώστε να επιβάλλονται μέτρα όπως το lockdown ξαφνικά… σταμάτησαν τα ρεπορτάζ σε νοσοκομεία!

Αντιθέτως πλέον ασχολούνται με το τις «ουρές» έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα και το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό.

https://www.pronews.gr/ygeia/984657_skines-kolaseos-sta-nosokomeia-gemisan-me-rantsa-stoys-diadromoys-mi-covid-19-oi
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα