Βίντεο από την Τουρκία: Η στιγμή της δολοφονίας ταγματάρχη, τη νύχτα του πραξικοπήματος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
vthsaa-708ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας Τούρκου ταγματάρχη, τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016 όταν πραγματοποιήθηκε η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, έδωσε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dogan Haber.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο βίντεο καταγράφει τη στιγμή της δολοφονίας του ταγματάρχη Φατίχ Κιλίντς, ο οποίος κατά το Dogan Haber μετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος, έχοντας προετοιμάσει και δίνοντας όπλα στους στρατιώτες του στη 2η στρατιωτική μονάδα στην πόλη Malatya.

Όπως αναφέρει όμως το δημοσίευμα, η αστυνομία είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις του ταγματάρχη και έτσι ακολούθησε συμπλοκή μέσα στη στρατιωτική μονάδα με τους άντρες της ασφάλειας να του επιτίθενται και να τον πυροβολούν.

Το πτώμα του Κιλίντς παρέλαβε συνάδελφός του, ενώ ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του προήλθε από τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες που δέχθηκε.


Πηγή: Βίντεο από την Τουρκία: Η στιγμή της δολοφονίας ταγματάρχη, τη νύχτα του πραξικοπήματος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/311610/vinteo-apo-tin-toyrkia-i-stigmi-tis-dolofonias-tagmatarhi-ti-nyhta-toy-praxikopimatos#ixzz4V9WIq4OU

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα