Θεόδωρος Νικολοβγένης: ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Γράφει ο Θεόδωρος Νικολοβγένης*.

Επειδή παρατηρούμε οτι όσο σκληραίνει το πράγμα στην Ουκρανία, αυξάνεται και η εντροπία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην υποτιμούμε το συγκεκριμένο tweet και μην ξεχνάμε τους απέναντι. Ούτε φίλοι γίναμε εν μιά νυκτί, ούτε έπαψε να υπάρχει η απειλή.ΕΔΩ

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και την καταδικάζουμε απερίφραστα. Και μάλιστα οποιεσδήποτε απώλειες σε άμαχο πληθυσμό ή αιχμαλώτους πολέμου αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η Ουκρανία αποδείχτηκε ότι αποκοιμήθηκε από τη Ρωσία και έχασε πολύτιμο χρόνο την ημέρα D. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το τι πραγματικά συμβαίνει. Οποιοδήποτε συμπέρασμα σε επιχειρησιακό επίπεδο είναι βιαστικό και παρακινδυνευμένο.

Ωστόσο υπάρχουν γεγονότα μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης τα οποία θα πρέπει να γίνουν Ευαγγέλιο στην Κυβέρνηση και τα Επιτελεία (τα οποία είμαστε σίγουροι πως ήδη έχουν αρχίσει τις προβολές των γεγονότων της Ουκρανίας στην Ελληνοτουρκική πραγματικότητα) και τα οποία θα πρέπει να παράξουν αποτελέσματα και όχι να μείνουν στο θεωρητικό επίπεδο.

Το πρώτο απ’ αυτά είναι ότι κράτη με αναθεωρητική ατζέντα θα βρίσκουν πάντα την «νομιμοποίηση» και μέσω αυτής θα βρίσκουν τον τρόπο να ακροβατούν στο όριο ισχύος και μη ισχύος του Διεθνούς Δικαίου προκειμένου να ολοκληρώσουν τους Στρατηγικούς τους Στόχους. Η Τουρκία είναι ένα από αυτά τα κράτη.

  1. Το Διεθνές Δίκαιο ισχύει (ή μάλλον θα πρέπει να ισχύει ) για όλους ανεξαιρέτως. Είτε μιλάμε για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, είτε για το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, είτε για το Ιράκ, είτε για τη Γρανάδα, είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
  2. Όταν στο ρίνγκ εμφανιστεί ο χοντρός με το ρόπαλο, αν δεν έχεις εσύ που εφαρμόζεις το Διεθνές Δίκαιο ένα δικό σου ρόπαλο τουλάχιστον ιδίου μεγέθους με αυτό του χοντρού, θα φας ξύλο.
  3. Αν την ώρα που αρχίσει ο καυγάς περιμένεις να επέμβει η «αστυνομία» (ΝΑΤΟ,ΟΗΕ,ΕΕ), θα περιμένεις πολύ.
  4. Όσοι από εμάς πιστεύαμε ότι οποιαδήποτε Ελληνοτουρκική αψιμαχία θα διαρκέσει λίγες μόνο ώρες, μάλλον θα πρέπει να αλλάξουμε άποψη.
  5. Εάν οι πολιτικοί ταγοί του Ελληνισμού (Ελλάδος και Κύπρου) δεν θέλουν να βρεθούν στη θέση του Ζελένσκι, καλά θα κάνουν να αφήσουν πίσω τις όποιες μοντέρνες θεωρίες περί γονίμων διαλόγων, πράσινης ενέργειας, και κρυφοηττοπαθών λογικών, και να επενδύσουν στην Σκληρή Ισχύ που είναι το μοναδικό που καταλαβαίνουν καλά οι νομάδες της Μογγολίας που ονειρεύονται γαλάζιες πατρίδες. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τον προδιαγεγραμμένο πόλεμο με τους απέναντι, είναι να έχουμε τα όπλα και να τα χρησιμοποιούμε. Άπαντες παρακολουθήσαμε τα εύστοχα ρωσικά πυρά της πρώτης ημέρας τα οποία προϋποθέτουν από την περίοδο της ειρήνης χαρτογράφηση και στοχοποίηση κάτι που κάνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα ΜΕΑ του γαμπρού, πάνω από το Αιγαίο και την Κύπρο.
  6. Δόξα και Τιμή στον Έβρο και την Επακούμβηση που έσπασαν τον τσαμπουκά (sic) των μογγόλων και δεν είδαμε εικόνες Ουκρανίας στην Πατρίδα μας.
  7. Αφήσαμε τελευταία την Κύπρο.

Αποτελεί προσβολή για τους 200.000 πρόσφυγες, τους 4500 νεκρούς και τους 1619 αγνοούμενους, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος, καθώς επίσης  ο Πρόεδρος και ο ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας αντί να αρπάξουν την ευκαιρία κεφαλοκλείδωμα και να διατυμπανίσουν ότι αυτό που παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, έλαβε χώρα και το 1974 στην Κύπρο και να ζητούν κυρώσεις και για την Τουρκία, αυτοί αποστήθισαν το ποίημα και ομιλούν για την πρώτη επίθεση με στρατιωτικά μέσα εναντίον ανεξάρτητης χώρας από τον ΄Β Π.Π και μετά.

Ουαί υμίν

Ουαί υμίν

Υπήρξαν και κάποιοι βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού με πύρινες αναρτήσεις καταδίκης της Ρωσίας στο twitter, οι οποίοι κάθε Σάββατο πίνουν καφέ ή άλλου είδους αφεψήματα στο νοσταλγικό λιμανάκι της Κερύνειας φροντίζοντας να υποστηρίξουν οικονομικώς και ηθικώς τον κατακτητή. Αν κ. Νίκο μου την ώρα που περνάς το οδόφραγμα δεν καταλαβαίνεις ότι πατάς το χώμα στο οποίο καθημερινώς λαμβάνουν χώρα 40.000 παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, όσο και να γκαρίζεις για την Ουκρανία γίνεσαι γελοίος.

Υπήρξαν και κάποια νέα φρούτα, new age βουλευτές εθνικοφρόνου παρατάξεως εδώ κάτω στην Κύπρο,  που βγήκαν στις τηλεοράσεις και μας είπανε το ίδιο ποίημα  με τους άλλους. Οι συγκεκριμένοι απαλλάσσονται λόγω βλακείας. Ρωτήσαμε γιατρό και μας είπε να τους λέμε συνέχεια εντάξει.

Αύριο στο Μαχαιρά είναι το Μνημόσυνο του Γίγαντα Αυξεντίου. Ο Αυξεντίου έπεσε, αλλά ΔΕΝ ΞΕΠΕΣΕ.

Ο Αυξεντίου στο ερώτημα: Με την Πατρίδα ή με τους πολλούς, πήρε τη σωστή απόφαση. Για αυτό, αυτός είναι Ο ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ.

Άρχοντες το κατέχετε;

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/KbdNwGl3gZQ

*Απόφοιτος ΣΣΕ και ΕΚΠΑ

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα