ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
«Σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ» αποκάλεσε το βράδυ των εκλογών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον, κατά τα άλλα, σύντροφό του στην “αλλαγή του κόσμου” Παναγιώτη Ρήγα.
Ο πολιτικός νεοσσός-και όπως αποδεικνύεται με μικρό πολιτικό δέμας-Δημήτρης Τζανακόπουλος θα έβλεπε ως χρυσό τα σκουπίδια όταν έκαναν το μικρό κόμμα του 3% κυβέρνηση.
Ο κ. Τζανακόπουλος δηλώνει, βεβαίως, αριστερός. Και αυτή η συμπεριφορά αριστερού πρέπει να προβληματίσει.
Προβληματίζει, ήδη, πασοκογενείς βουλευτές του Συριζα οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν συμπτύξει ομάδα που μπορεί και να αποχωρήσει απο το κόμμα αν δει ότι δεν τους θέλουν.
Τα δημοσιευματα υποστηρίζουν ότι αλληθωρίζουν προς το πρώην κόμμα τους και το ερώτημα είναι αν ο Ανδρουλάκης θα τους δεχθεί.
Η πολιτική ηθική λέει πως δεν είναι καλή επιλογή η αποδοχή της αποστασίας. Ως ψηφοφόροι ας επιστρέψουν, ως κομματικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη θα είναι μια κακή επιλογή που θα δείχνει καιροσκοπισμό εκατέρωθεν.
Θα μου πείτε τι γράφω; Εντάξει, αν όλα ισοπεδώθηκαν, ας κάνει ότι θέλει ο Ανδρουλάκης. Η επιλογή θα κριθεί απο το αποτέλεσμα αν και όπως εξελίσοονται τα πράματα οι παλιές πολιτικές αρχές έχουν χάσει την αξία τους σήμερα.
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μη μας φανεί παράξενο -τώρα που έπαθαν ίλιγγο όλες οι αντιδεξιές δυνάμεις-να ξαναφανεί μια Νέα Ένωση Κέντρου – υπάρχει -και ο γέρος πια – εγγονός του τότε Γέρου της Δημοκρατίας με το ίδιο όνομα και επώνυμο -για να εμφανιστούν σύντομα στο προσκήνιο πολιτικά- και τότε όλοι θα υπαχθούν -όπως τότε -υπό τον κ. Γεώργιο Ανδρέου Παπανδρέου (ΓΑΠ), ο οποίος ας μη ξεχνάμε είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και παραιτουμένου -στην πολιτική όλα γίνονται- του κ. Ανδρουλάκη , μπορεί να εκλεγεί από την κοινοβουλευτική ομάδα -όπως ο κ. Σημίτης -Αρχηγός.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ . . .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα