Αλβανός συγγραφέας: Ντροπή στις ΗΠΑ και την ΕΕ που υποστηρίζουν έναν δικτάτορα…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο δημοσιολόγος και συγγραφέας Φάτος Λουμπόνια αναφέρει ότι ο νόμος της κυβέρνησης για τη λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης είναι ένα κουδούνι για ολόκληρη την κοινωνία.

Σε συνέντευξή του στο «News 24», ο Λουμπόνια αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα έχει «μια αχαλίνωτη τάση να ελέγχει κάθε θεσμικό όργανο».

«Ο νόμος αυτός δείχνει ότι ο Έντι Ράμα δεν έχει κανέναν να τον σταματήσει, ούτε καν οι αξιωματούχοι του δεν του λένε πόσο βλαβερό είναι αυτό.

Αυτός ο νόμος είναι μια προσπάθεια να κλείσει και αυτά τα λίγα στόματα που έχουν απομείνει. Αυτό δείχνει ότι ο Έντι Ράμα έχει πολλά να κρύψει και ότι δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια ή απόψεις αντίθετες με τις δικές του», δήλωσε ο Λουμπόνια.

Ο Αλβανός συγγραφέας είπε ότι είναι κρίμα το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζουν έναν δικτάτορα που αφαιρεί την ελευθερία του λόγου, όπως είναι ο Έντι Ράμα.

Ερωτηθείς από πού βρίσκει υποστήριξη ο Ράμα για την έγκριση παρόμοιων πρακτικών για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου στην Αλβανία, ο Λουμπόνια δήλωσε ότι η υποστήριξη που έδωσαν οι διεθνείς νωρίτερα στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, πέτυχαν στο να έχει ο Ράμα αλαζονεία και να κάνει ότι θέλει.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι «η Αλβανία είναι μια μικρή χώρα που κυβερνιέται και ελέγχεται από τους διεθνείς».

standard.al

http://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα