Την επίμαχη ανάρτησή της συνόδεψε με ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα «Τα Νέα», το οποίο γνωστοποιεί ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε σε μεγάλη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικό στο Γκόλφ της Γλυφάδας, γεγονός που όπως σημειώνεται εγείρει ερωτηματικά: Πώς ένας Έλληνας αστυνομικός με τον μισθό του να ενοικιάσει τις «χλιδάτες» εγκαταστάσεις του «Γκολφ» της Γλυφάδας και να δεξιωθεί σε αυτό έναν Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης;

Καμία πρόοδος στην εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ μετά από μισό χρόνο, λέει η ΕΣΗΕΑ

Πέρα όμως από αυτό όμως, η επιλογή του κ. Θεοδωρικάκου να παρευρεθεί στη δεξίωση ενώ δεν συναντά την γυναίκα του δημοσιογράφου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε, μαρτυρά μάλλον τις προτεραιότητές του.

«Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραιβαζ με το Νομικό μας Σύμβουλο τον κ. Λύτρα μετά από πολλές οχλήσεις.

Είναι πολύ απασχολημένος όπως φαίνεται ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας για τη δολοφονία ενος αστυνομικού συντάκτη που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με έντιμο και ηθικό τρόπο και συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό !!!» έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Η ανάρτηση της κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ:

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/xira-g-karaivaz-pros-t-theodorikako-exeis-xrono-gia-deksioseis-alla-oxi-gia-na-me-synantiseis/