Τώρα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) λέει πως «ίσως το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με θρομβώσεις»! Ανακοίνωση-‘ράπισμα’ για την Ελληνική κυβέρνηση!

1/4/21 | 0 | 0 | 109 εμφανίσεις

Σε μία συνέντευξη Τύπου και μία ανακοίνωση-«ράπισμα» για Ελληνική κυβέρνηση και AstraZeneca προχώρησε Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ), όπου παραδέχθηκε, πως πιθανώς υπάρχει σύνδεση μεταξύ των περιστατικών θρομβώσεων και του εμβολίου της AstraZeneca.

Μία σειρά από χώρες όπως η Γερμανία και ο Καναδάς έχουν περιορίσει τους εμβολιασμούς με AstraZeneca στις μικρότερες ηλικίες, αλλά η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη παρόλο που συμβαίνουν ύποπτα περιστατικά, όπως στο Ίλιον και τη Σύρο.

Σύμφωνα με την διευθύντρια του ΕΜΑ Έμερ Κούκε, μέχρι στιγμής έχουν παρατηρηθεί μέχρι τις 22 Μαρτίου 44 θρομβοεμβολικά περιστατικά στην Eυρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή (ΕΕ – Ισλανδία, Λιχτενστάιν & Νορβηγία) (66 παγκοσμίως) , αλλά χωρίς να προσμετρούνται τα τουλάχιστον 30 που συνέβησαν στη Γερμανία τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, ο Οργανισμός δήλωσε πως θα προχωρήσει σε νέες εκτιμήσεις την επόμενη εβδομάδα (6-9 Απριλίου) για τη σχέση του εμβολίου με τις θρομβώσεις, η οποία είναι «πιθανή», αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί και συνεχίζει να ερευνάται.

Μάλιστα ο ΕΜΑ συνέκρινε και τα περιστατικά θρόμβωσης σε σχέση με τα άλλα εμβόλια και στο εμβόλιο της Moderna το οποίο η κυβέρνηση χάρισε 2 εκατ. δόσεις στο Βερολίνο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα!

https://europost.gr/tora-o-eyropaikos-organismos-farmakon-ema-leei-pos-isos-to/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας