Τώρα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) λέει πως «ίσως το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με θρομβώσεις»! Ανακοίνωση-‘ράπισμα’ για την Ελληνική κυβέρνηση!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε μία συνέντευξη Τύπου και μία ανακοίνωση-«ράπισμα» για Ελληνική κυβέρνηση και AstraZeneca προχώρησε Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ), όπου παραδέχθηκε, πως πιθανώς υπάρχει σύνδεση μεταξύ των περιστατικών θρομβώσεων και του εμβολίου της AstraZeneca.

Μία σειρά από χώρες όπως η Γερμανία και ο Καναδάς έχουν περιορίσει τους εμβολιασμούς με AstraZeneca στις μικρότερες ηλικίες, αλλά η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη παρόλο που συμβαίνουν ύποπτα περιστατικά, όπως στο Ίλιον και τη Σύρο.

Σύμφωνα με την διευθύντρια του ΕΜΑ Έμερ Κούκε, μέχρι στιγμής έχουν παρατηρηθεί μέχρι τις 22 Μαρτίου 44 θρομβοεμβολικά περιστατικά στην Eυρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή (ΕΕ – Ισλανδία, Λιχτενστάιν & Νορβηγία) (66 παγκοσμίως) , αλλά χωρίς να προσμετρούνται τα τουλάχιστον 30 που συνέβησαν στη Γερμανία τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, ο Οργανισμός δήλωσε πως θα προχωρήσει σε νέες εκτιμήσεις την επόμενη εβδομάδα (6-9 Απριλίου) για τη σχέση του εμβολίου με τις θρομβώσεις, η οποία είναι «πιθανή», αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί και συνεχίζει να ερευνάται.

Μάλιστα ο ΕΜΑ συνέκρινε και τα περιστατικά θρόμβωσης σε σχέση με τα άλλα εμβόλια και στο εμβόλιο της Moderna το οποίο η κυβέρνηση χάρισε 2 εκατ. δόσεις στο Βερολίνο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα!

https://europost.gr/tora-o-eyropaikos-organismos-farmakon-ema-leei-pos-isos-to/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα