Τουρκικά στρατέυματα, που “δεν θα αποχωρούσαν ποτέ”, φεύγουν από το Χαλέπι-Ιντλίμπ με την ουρά στα σκέλια, τη συνοδεία Ρώσων

17/2/20 | 0 | 0 | 517 εμφανίσεις

Τουρκικά στρατέυματα, που “δεν θα αποχωρούσαν ποτέ”, φεύγουν από το Χαλέπι-Ιντλίμπ με την ουρά στα σκέλια, τη συνοδεία Ρώσων

Μετά την απελευθέρωση του οδικού άξονα Μ5 από τις δυνάμεις του συριακού στρατού, τμήματα των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας που εγκλωβίστηκαν στην ενδοχώρα, αποχώρησαν από την περιοχή συνοδεία ρωσικών δυνάμεων που δρουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με είδηση του δημοσιογράφου Oleg Blohin, της Πράβδα, οι ρωσικές δυνάμεις συνοδεύουν τις τουρκικές για να μην υπάρξει σύγκρουση με τον συριακό στρατό. Μάλιστα, ο Ρώσος δημοσιογράφος δημοσίευσε και ένα βίντεο για το θέμα.

Με βάση το δημοσίευμα, οι τουρκικές δυνάμεις αποχωρούν μετά την ήττα που υπέστησαν οι δυνάμεις των τζιχαντιστών.

Στο βίντεο που δημοσιεύεται φαίνονται τεθωρακισμένα οχήματα του τουρκικού στρατού να κινούνται επί του οδικού άξονα Δαμασκός-Χαλέπι (Μ5), συνοδευόμενα για προστασία από ρωσικά οχήματα.

Σημειώνεται ότι ο Μ5 ήταν κλειστός στην κυκλοφορία από το 2012, όταν τέθηκε υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών και των ισλαμιστών τρομοκρατών.

*Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα τουρκικά στρατεύματα αποσύρονται από την ενδοχώρα, από περιοχές που ήλεγχαν οι τζιχαντιστές και απελευθερώθηκαν από το στρατό της Συρίας. Από τις άλλες περιοχές, περί την πόλη Ιντλίμπ και στον οδικό άξονα Μ4, τα τουρκικά στρατεύματα παραμένουν και ενισχύονται καθημερινά.

karagullecioglu@karagullecioglu

http://Pravda.ru ‘da gazeteci O. Blohin’e dayanarak önemli bir haber: “Türkiye yanlısı militan grupların yenilgisinden sonra kuşatmada kalan birlikler bölgeden ayrılıyorlar.” Blohin’in çektiği video TSK birliklerine M5’de Rusya askeri personelinin eşlik ettiğini gösteriyor.

Новости и аналитика – Правда.Ру

Новости и аналитика – два главных продукта, которые создают сотрудники Правды.Ру с начала 1999 года. Репортажи, интервью, видео по актуальным новостям

pravda.ru

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη karagullecioglu

https://military.pravda.ru/news/1474738-tureckij_specnaz/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr

infognomopolitics.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο