Σύσφιξη των Γερμανο-Τουρκικών Σχέσεων- Η Μέρκελ στην Τουρκία

18/1/20 | 0 | 0 | 938 εμφανίσεις

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργικού Συμβουλίου, Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία στις 24 Ιανουαρίου, όπου θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με τον πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής (στο Φόρουμ) στο Νταβός στις 23 Ιανουαρίου, η καγκελάριος θα φύγει για την Κωνσταντινούπολη. Την Παρασκευή αναμένεται θα συζητήσει με τον πρόεδρο Ερντογάν και προγραμματίζεται κοινή συνέντευξη Τύπου», αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass.

Η Μέρκελ θα συναντηθεί με εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων κατόπιν πρόσκλησης του Γερμανο-Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και, μαζί με τον Ερντογάν, θα λάβει μέρος στην έναρξη της πανεπιστημιουπόλεως του Γερμανο-Τουρκικού Πανεπιστημίου, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/6/21 | (0 σχόλια)
    Άννα Κωνσταντινίδου* Εύλογη έκπληξη για πολλούς, ο Μασρουρ Μπαρζανί στην Ελλάδα.... Όμως, αυτό εμμέσως πλην σαφώς αποδεικνύει ότι η Τουρκία είναι σε πολύ δύσκολη θέση στην περιφέρειά της, καθώς αρχίζει και χάνει ή πιο σωστά οι δορυφόροι της ψάχνουν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο