Σύσφιξη των Γερμανο-Τουρκικών Σχέσεων- Η Μέρκελ στην Τουρκία

18/1/20 | 0 | 0 | 792 εμφανίσεις

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργικού Συμβουλίου, Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία στις 24 Ιανουαρίου, όπου θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με τον πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής (στο Φόρουμ) στο Νταβός στις 23 Ιανουαρίου, η καγκελάριος θα φύγει για την Κωνσταντινούπολη. Την Παρασκευή αναμένεται θα συζητήσει με τον πρόεδρο Ερντογάν και προγραμματίζεται κοινή συνέντευξη Τύπου», αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass.

Η Μέρκελ θα συναντηθεί με εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων κατόπιν πρόσκλησης του Γερμανο-Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και, μαζί με τον Ερντογάν, θα λάβει μέρος στην έναρξη της πανεπιστημιουπόλεως του Γερμανο-Τουρκικού Πανεπιστημίου, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    28/5/20 | (3 σχόλια)
    Τζέρεμι Στάνγκρουμ Το πείραμα σκέψης του εγκεφάλου μέσα στο δοχείο, μία παραλλαγή του οποίου είναι η αρχή στην οποία στηρίζονται οι ταινίες της σειράς “Matrix” χρησιμοποιείται για να μας πει κάτι σχετικά με τη γνώση μας για τον κόσμο. Mας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο