Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Ζάεφ για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

29/3/20 | 1 | 0 | 302 εμφανίσεις

Ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ζάεφ και τόνισε, κατά τις ίδιες πηγές, ότι κανένας δεν θα πίστευε τους ίδιους, τον Νίκο Κοτζιά ή τον Νίκολα Ντιμιτρόφ, αν πριν τρία χρόνια είχαν πει ότι θα γίνονταν όλα αυτά. «Ότι σε μια ΕΕ που βρίσκεται σε βαθειά κρίση, όπου ο εθνικισμός και η εθνική περιχαράκωση κυριαρχούν, το μήνυμα της σταθερότητας, του αμοιβαίου σεβασμού και της ελπίδας, θα ερχόταν από τα Βαλκάνια και ειδικά από τις προοδευτικές δυνάμεις των δυο χωρών».

Οι κ.κ. Τσίπρας και Ζάεφ υπογράμμισαν ότι οι εξελίξεις αυτές στην περιοχή, είναι ακόμα πιο σημαντικές τώρα που το μείζον ζήτημα είναι η συστράτευση όλων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Ζάεφ τόνισε από την πλευρά του τη σημασία που έχουν τα βήματα της χώρας του για τις διμερείς σχέσεις, την περιοχή και την Ευρώπη. Πρόσθεσε ότι οι προοδευτικές δυνάμεις στις δύο χώρες έδωσαν το παράδειγμα για την Ευρώπη, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές.

AΠΕ-ΜΠΕ

Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Ζάεφ για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Σ.Α.Ν. says:

    ΤΙ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ .
    ΟΛΟ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,Η ΔΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    protagon.gr Δημήτρης Ευθυμάκης 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Το γεωτρύπανο θα βγει συνοδευόμενο από δύο τουρκικές φρεγάτες, θα ρίξει άγκυρες κάπου στο Λιβυκό και τα εργαλεία του θα αγγίξουν τον βυθό της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Αυτή την οριακή στιγμή, δεν υπάρχει επιστροφή για ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο