Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μπάιντεν: «Ενας αληθινός φίλος της Ελλάδας»

7/11/20 | 1 | 0 | 140 εμφανίσεις

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Τα συγχαρητήριά του στον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ εξέφρασε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια, στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή».

Tweet

Tweet

Prime Minister GR
@PrimeministerGR

26m

Congratulations to US President-Elect

. Joe Biden has been a true friend of Greece and I’m certain that under his presidency the relationship between our countries will grow even stronger.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/sygharitiria-mitsotaki-se-mpainten-alithinos-filos-elladas

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Μήπως να περίμενε την επίσημη ανακήρυξή του ,εκτός εάν προηγήθηκαν οι πρωθυπουργοί των εταίρων μας στην Ε.Ε. ,οπότε δεν μας συνέφερε εθνικώς-τώρα μάλιστα με τα ”ζεστά” προβλήματα μας με την Τουρκία-.
  Έχει γούστο να τον συνεχάρη και ο κ. Ερντογάν.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  1/12/20 | (1 σχόλια)
  Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας