Στη θέση της αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ εξελέγη η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου

7/7/21 | 0 | 0 | 101 εμφανίσεις

Ολοκληρώθηκαν χθες στη Βιέννη οι εργασίες της 29ης Ετήσιας Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ) με τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των νέων αξιωματούχων της Συνέλευσης.

Σε μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη μέσω διαδικτύου, η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας και Ειδική Αντιπρόσωπος της ΚΣ ΟΑΣΕ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, εξελέγη ως μία εκ των Αντιπροέδρων της Συνέλευσης, αξίωμα που για πρώτη φορά καταλαμβάνει Κύπριος βουλευτής στην ΚΣ ΟΑΣΕ.

Στο αρχικό στάδιο της συλλογής υπογραφών για την ανάδειξη των επικρατέστερων υποψηφίων για το εν λόγω αξίωμα, η κ. Χαραλαμπίδου έλαβε τη στήριξη βουλευτών σημαντικού αριθμού χωρών προς τους οποίους εξέφρασε ειλικρινείς ευχαριστίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Μαννιάνα Καλογεράκη
Λευκωσία, Κύπρος

Στη θέση της αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ εξελέγη η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο