Πλωτά παλάτια -Αυτά είναι τα καλύτερα υπερπολυτελή σκάφη στον κόσμο για φέτος [εικόνες]

17/5/17 | 0 | 0 | 693 εμφανίσεις
ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ BOAT INTERNATIONAL MEDIA

Πλωτά παλάτια -Αυτά είναι τα καλύτερα υπερπολυτελή σκάφη στον κόσμο για φέτος [εικόνες]

Ανακηρύχθηκαν οι νικητές των Παγκόσμιων Βραβείων Σούπερ Γιοτ που διοργανώνει η Boat International Media κάθε χρόνο.

Τα εν λόγω βραβεία έλαβαν χώρα το Σάββατο 13 Μαίου στο Pallazo Vecchio της Φλωρεντίας. Πολλά σκάφη βραβεύτηκαν για διαφορετικούς λόγους όμως γενικός νικητής των βραβείων ανακηρύχθηκε ο ιδιοκτήτης του σκάφους Dilbar.

 Το Dilbar αξίζει περίπου 410 εκατομμύρια ευρώ και περιγράφτηκε από τους ειδικούς ως το «πιο σύνθετο μηχανοκίνητο σκάφος που έχει κατασκευαστεί ποτέ», ενώ υπογραμμίστηκε επίσης πως είναι και το «πιο μεγάλο σε βάρος».

Ωστόσο,το πιο ακριβό σκάφος που βραβεύτηκε στην Ιταλία ονομάζεται Galactica Super Nova και κοστίζει περίπου 820 εκατομμύρια ευρώ.

«Κάθε χρόνο έχουμε έναν μεγάλο αριθμό σκαφών που είναι πραγματικά εντυπωσιακά, κάτι που κάνει την δουλειά του επιτελείου μας πολύ δύσκολη. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για φέτος.»

Ο Stewart Campbell, επιμελητής του Boat International Media, δήλωσε: «Τα Παγκόσμια Βραβεία Σούπερ Γιοτ τιμάνε πάντα τους καλύτερους των καλυτέρων. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε χτίσει μια τόσο γνωστή και αξιόπιστη πλατφόρμα που βραβεύει κάποιους πραγματικά εξαιρετικούς ιδιοκτήτες σκαφών και ναυπηγείων απ’ όλον τον κόσμο».

 

Πηγή: Πλωτά παλάτια -Αυτά είναι τα καλύτερα υπερπολυτελή σκάφη στον κόσμο για φέτος [εικόνες] | iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/21 | (6 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας