Περίπου 300 χιλιάδες Ρώσοι έχουν ακίνητα στη Βουλγαρία

6/10/19 | 0 | 0 | 154 εμφανίσεις

Περίπου 300 χιλιάδες Ρώσοι πολίτες έχουν ακίνητα στη Βουλγαρία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ατανάς Κρίστιν, πρέσβης της Βουλγαρίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.«Πολλοί Ρώσοι αγοράζουν ακίνητα στα θέρετρα της Μαύρης Θάλασσας- περίπου 300 χιλιάδες άνθρωποι αγόρασαν σπίτια», δήλωσε ο διπλωμάτης.

Πρόσθεσε επίσης, ότι περίπου μισό εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες επισκέπτονται τη Βουλγαρία ετησίως.

«Για εμάς, η ρωσική τουριστική αγορά είναι στρατηγική, πολύ σημαντική, πάντα χαιρόμαστε με την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση για να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες να επισκέπτονται τα θέρετρά μας – όχι μόνο το καλοκαίρι, όχι μόνο στη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και για ιστορικό, παιδικό, εκπαιδευτικό τουρισμό», είπε ο πρέσβης.

Τόνισε, επίσης, ότι η Βουλγαρία εργάζεται για τη βελτίωση των υπηρεσιών θεώρησης.

Κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κάνουμε την έκδοση βίζας ταχύτερη και ευκολότερη. Έχουμε ήδη ανοίξει τη δυνατότητα απόκτησης βουλγαρικών θεωρήσεων σε περίπου 50 πόλεις της Ρωσίας.

Φυσικά πρέπει να εργασθούμε προς την κατεύθυνση αυτή για να κάνουμε και τις πτήσεις φθηνότερες. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα τον αριθμό των επισκεπτών», είπε ο διπλωμάτης, σύμφωνα με το Ria Novosti.

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    Σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να γράψω ένα μικρό σχόλιο γιατί ανησυχώ ότι θα παρεξηγηθώ, απο έναν κόσμο που ψάχνει αφορμή για επιθέσεις. Περίμενα να το δω απο συνταγματολόγους. Δειλά δειλά θα το κάνω. Αλλά προηγουμένως θα θέσω ορισμένες ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας