Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ -Διαφωνούσε με την επιλογή του διευθυντή επικοινωνίας

21/7/17 | 0 | 0 | 585 εμφανίσεις
Ο ΣΙΝ ΣΠΑΪΣΕΡ

 

 

 

 

 

 

 

Από τη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου παραιτήθηκε ο Σιν Σπάισερ, καθώς είχε αντιρρήσεις με την επιλογή του νέου διευθυντή επικοινωνίας, Αντονι Σκαραμούτσι.

Ο δημοσιογράφος του ABC, μεταδίδοντας την ένταση που υπάρχει, αναφέρει στο Twitter πως όταν ρώτησε τον Σπάισερ για τον Σκαραούτσι του έκλεισε με δύναμη την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των The New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του, ωστόσο, ο Σπάισερ του εξέφρασε την άποψή του πως κάνει τεράστιο λάθος με τον διορισμό του Σκαραμούτσι.

«Ηταν τιμή και προνόμιο να υπηρετώ τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμο και αυτή την καταπληκτική χώρα. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέχρι τον Αύγουστο», έγραψε στο Twitter ο Σπάισερ

Φωτογραφία: AP

iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    1/12/20 | (1 σχόλια)
    Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας