Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ -Διαφωνούσε με την επιλογή του διευθυντή επικοινωνίας

21/7/17 | 0 | 0 | 554 εμφανίσεις
Ο ΣΙΝ ΣΠΑΪΣΕΡ

 

 

 

 

 

 

 

Από τη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου παραιτήθηκε ο Σιν Σπάισερ, καθώς είχε αντιρρήσεις με την επιλογή του νέου διευθυντή επικοινωνίας, Αντονι Σκαραμούτσι.

Ο δημοσιογράφος του ABC, μεταδίδοντας την ένταση που υπάρχει, αναφέρει στο Twitter πως όταν ρώτησε τον Σπάισερ για τον Σκαραούτσι του έκλεισε με δύναμη την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των The New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του, ωστόσο, ο Σπάισερ του εξέφρασε την άποψή του πως κάνει τεράστιο λάθος με τον διορισμό του Σκαραμούτσι.

«Ηταν τιμή και προνόμιο να υπηρετώ τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμο και αυτή την καταπληκτική χώρα. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέχρι τον Αύγουστο», έγραψε στο Twitter ο Σπάισερ

Φωτογραφία: AP

iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/9/20 | (0 σχόλια)
    euro2day.gr/Financial Times Του Chris Giles Ποιες είναι οι διαφορές στα προγράμματα στήριξης που εφάρμοσε η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ. Τα πλεονεκτήματα της ευρωπαϊκής προσέγγισης και η ανάγκη για στροφή στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Δημοσιεύθηκε: 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 08:04 Tι πρέπει να προστατεύσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας