Ο Λαφαζάνης έκανε ντου στο Χίλτον: «Από εδώ κυβερνούν τη χώρα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ

Ο Λαφαζάνης έκανε ντου στο Χίλτον: «Από εδώ κυβερνούν τη χώρα»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη και άλλα μέλη της ΛΑΕ προσπάθησαν να μπουν στο Χίλτον, αλλά τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως η πορεία της ΛΑΕ καθώς και το μπλοκ παλαιστινιακών φορέων ξεκίνησαν από το κέντρο με προορισμό την πρεσβεία του Ισραήλ.

Ο κ. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας «από εδώ κυβερνάται η χώρα, όχι από το Μαξίμου. Από το Χίλτον κυβερνούν τη χώρα. Είναι μία χούντα, μία δικτατορία. Το Χίλτον πρέπει να αποδοθεί στον ελληνικό λαό και όχι στην Τρόικα. Εδώ η Τρόικα επιβάλλει στην προδοτική κυβέρνηση το 4ο Μνημόνιο. Θα είναι η καταστροφή της χώρας».

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΛΑΕ δήλωσε: «Τιμάμε την Πρωτομαγιά του 2017 με αγώνες. Δυστυχώς η Πρωτομαγιά του 2017 βρίσκει τη χώρα μας κάτω από μια σκληρή μνημονιακή κατοχή. Δυστυχώς η χώρα μας κυβερνάται από το Χίλτον. Η κυβέρνηση την οδηγεί στο 4ο και πιο καταστροφικό μνημόνιο. Το μήνυμα είναι να ενωθούμε και να εξεγερθούμε για την κοινωνική απελευθέρωση».

Φωτογραφίες: Intime News

Πηγή: Ο Λαφαζάνης έκανε ντου στο Χίλτον: «Από εδώ κυβερνούν τη χώρα» | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/334604/o-lafazanis-ekane-ntoy-sto-hilton-apo-edo-kyvernoyn-ti-hora#ixzz4fpOrezWt

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα