Ολική σύρραξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν και… «χωρίς να παίρνουν αιχμαλώτους»

29/9/20 | 1 | 1 | 213 εμφανίσεις

Οι Αρμένιοι δείχνουν στους Έλληνες πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι εισβολείς: «Take no prisoners

Στο βίντεο φαίνονται επιζώντες Αζέροι στρατιωτικοί που σώθηκαν της πτώσης των ελικοπτέρων να σέρνονται για να ξεφύγουν μακριά από την ζώνη κατάρριψης και να εκτελούνται από μακρινές βολές, πιθανότατα ελεύθερων σκοπευτών.

Σε έτερο βίντεο απεικονίζεται η καταστροφή αζερικού φυλακίου στην μεθόριο του Αζερμπαϊτζάν με το Ναγκόρνο Καραμπάχ όπου και εκεί δεν υπάρχουν επιζώντες ενώ οι Αρμένιοι στρατιώτες πανηγυρίζουν πάνω από τις σορούς των Αζέρων στρατιωτικών.

Ταυτόχρονα στην Αρμενία υπογράφηκε διάταγμα με βάση το οποίο απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα κάθε άνδρα ηλικίας άνω των 18 ετών. Έχει κηρυχθεί  στρατιωτικός νόμος ενώ λαμβάνει χώρα πλήρης κινητοποίηση των αρμενικών ενόπλων δυνάμεων.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες Αρμένιοι της διασποράς επιδιώκουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να καταταχθούν και να πολεμήσουν

Οι Αζέροι πλέον κάνουν χρήση και βαρέων πυροβολων “2S7 Pion” (αντίστοιχα των δικών μας Μ110Α2) που σημαίνει πως βρισκόμαστε σε full-scale πόλεμο.


Οι Αζεροι κάνουν χρήση του ΠΕΠ TOS-1 έναντι των Αρμενίων. Λόγω της χρήσης θερμοβαρικών ρουκετών τα αποτελέσματα είναι εξόχως καταστροφικά.

Νωρίτερα τουρκικό UAV χτύπησε αρμενικό λεωφορείο στην πόλη Vardenis.


Νωρίτερα οι Αρμένιοι ισχυρίστηκαν πως κατέρριψαν και ένα αζέρικο μεταγωγικό αεροσκάφος Αντόνοφ από την συντριβή του οποίου δημοσίευσαν και οπτικό υλικό. 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/919648_vinteo-oliki-syrraxi-metaxy-armenias-kai-azermpaitzan-kai

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Ελένη Π. says:

  Κυκλοφορεῖ στό διαδίκτυο καί τό ἀναρτῶ, γιά τίς ρίζες μας, δέν ξέρω ἄν ἀληθεύει.

  https://nafpaktoserxomaste.com/2020/09/28/η-βαθια-καταγωγη-τησ-αρμενιασ-από-την-θ/

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  26/10/20 | (0 σχόλια)
  του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα προσπαθούσαν να λύσουν τις διαφορές της χώρας στις θαλάσσιες ζώνες με την κοινή λογική της ανάγνωσης του Δικαίου της Θάλασσας. Δεν τα κατάφεραν. Το γιατί είναι μια υπόθεση που χρήζει μελέτης, αν θέλουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας