Νεκροψία Ν.Μαραντόνα: Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών

23/12/20 | 0 | 0 | 118 εμφανίσεις

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας διαπιστώθηκε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα, δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ, ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών τις ημέρες πριν το θάνατό του.

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε πως δεν είχε κάνει χρήση φαρμάκων για καρδιακές παθήσεις, ενώ η καρδιά του ζύγιζε σχεδόν το… διπλάσιο από το φυσιολογικό και υπήρχαν ίχνη ψυχοτρόπων φαρμάκων.

Σύμφωνα με την αυτοψία ο Θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε ως αποτέλεσμα οξέος πνευμονικού οιδήματος, που σχετίζεται με την επιδείνωση της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας.

Τέλος, εντοπίστηκαν ίχνη πιθανής κίρρωσης στο ήπαρ, στους πνεύμονες η ρήξη επτά κυψελίδων, καθώς και μια οξεία νεφρική σωληνωτή νέκρωση.

https://www.pronews.gr/athlitismos/diethnes-podosfairo/947309_nekropsia-nmarantona-den-eihe-katanalosei-alkool-oyte-eihe

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/1/21 | (0 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Μπορεί να περιμένει κανείς κάτι από την συνάντηση, τη Δευτέρα, των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τις διερευνητικές; Όχι. Τότε, γιατί γίνεται; Για να σωθούν τα προσχήματα εκατέρωθεν. Ό,τι και να λέγεται το παιχνίδι είναι γεωπολιτικό. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας