Μειώθηκε ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

9/3/17 | 0 | 0 | 302 εμφανίσεις

Κατά 412 άτομα λιγότεροι στη Λέσβο

Μειώθηκε ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου
 Σημαντικά μειωμένος είναι ο αριθμός των εγκλωβισμένων -στα νησιά του βορείου Αιγαίου- μεταναστών και προσφύγων. Ιδιαίτερα στη Λέσβο μέσα σε οκτώ μέρες, από τη 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα το πρωί, ο αριθμός μειώθηκε κατά 412 άτομα, από τους 4.152 στους 3.720. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου ο αριθμός των εγκλωβισμένων από την 1η Μαρτίου μειώθηκε από 9.209 σε 8.715 άτομα.

Σε σχέση με την αρχή της χρονιάς και παρά την είσοδο στα νησιά 1.929 συνολικά νέων προσφύγων και μεταναστών, ο αριθμός μειώθηκε από 11.078 σε 8.715 δηλαδή στην πραγματικότητα μετακινήθηκαν 4.292 άτομα δηλαδή περισσότεροι από το 1/3 περίπου των όσων η αρχή της χρονιάς είχε βρει εγκλωβισμένους στα νησιά.

Ας σημειωθεί ότι οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγίου τις τελευταίες 24 ώρες, από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και σήμερα Πέμπτη το πρωί ήταν μηδενικές.

newsbeast.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/9/20 | (5 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας