Ινδοί χωρικοί και ιερείς προσεύχονται να κερδίσει η Κάμαλα Χάρις

19/8/20 | 0 | 0 | 83 εμφανίσεις

Ινδοί πολίτες στο κρατίδιο Τάμιλ Νάντου, όπου περνούσε τις διακοπές της όταν ήταν μικρή η υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, ύψωσαν πανό και προσευχήθηκαν για αυτήν, εκφράζοντας την ελπίδα να πετύχει τον στόχο της.

Η μητέρα της Χάρις καταγόταν από το άσημο χωριουδάκι Παϊνγκανάντου και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει. Οι κάτοικοι του χωριού «ασφαλώς και είναι πολύ χαρούμενοι» που η κόρη της έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, με τους Δημοκρατικούς, είπε ο Ραμανάν, ο έφορος ενός τοπικού ναού.

Ο Ραμανάν είπε ότι ο παππούς της Χάρις από την πλευρά της μητέρας της, ο Π.Β. Γκοπάλαν, που ήταν υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος, έκανε δωρεές στον ναό όταν τον επισκεπτόταν. Η Χάρις, στα ταξίδια της στην Ινδία όταν ήταν μικρή, έκανε βόλτες με τον παππού και τους φίλους του στην περιοχή. Σε μια ομιλία της το 2018 θυμήθηκε αυτές τις επισκέψεις στους παππούδες της στην Ινδία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/9/20 | (0 σχόλια)
    Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας