«ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ»: Χριστιανή δασκάλα απολύθηκε από σχολείο των Αγγλικανών…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Χιλιάδες παιδιά στη Δύση έπεσαν θύματα της θεωρίας του φύλου ακρωτηριαζόμενα. Η  χριστιανή δασκάλα Glawdys Leger απολύθηκε από  δημοτικό σχολείο των Αγγλικανών επειδή η πίστη της δεν της επέτρεπε να διδάσκει αντιχριστιανικές, αντιεπιστημονικές και εγκληματικές θεωρίες…

Η Glawdys Leger, 43 ετών, δίδασκε για 12 χρόνια πριν απολυθεί πέρυσι από το Bishop Justus School, ένα σχολείο των Αγγλικανών, στο Bromley, νότια του Λονδίνου. 

Ισχυρίζεται ότι της φέρθηκαν «σαν επικίνδυνη εγκληματίας» επειδή αρνήθηκε να διδάξει «ακραία και υποκειμενικά» μαθήματα για τα LGBT άτομα, τα οποία είχαν ενσωματωθεί στα μαθήματα θρησκευτικής εκπαίδευσης που διδάσκονταν σε μαθητές της 7ης και 8ης τάξης στο σχολείο. 

Υποστηρίζει ότι εξέφρασε επίσης τις πεποιθήσεις της στους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για θέματα LGBT, δηλαδή ότι κατά τον Θεό οι άνθρωποι γεννιούνται άνδρες και γυναίκες και ότι το να είσαι LGBT είναι αμαρτία.

Στη συνέχεια, το Αγγλικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Aquinas παρέπεμψε την κ. Leger στην Teaching Regulation Agency, με τον ισχυρισμό ότι ήλθε σε αντίθεση με έναν μαθητή για θέματα LGBT και ότι συνέχισε να διαδίδει αντίθετες απόψεις κατά την έρευνα του ιδρύματος και ακροάσεις που ακολούθησαν. Στην παραπομπή του, το σχολείο γράφει ότι «δεν είναι σίγουρο αν συνεχίζει να διαδίδει αυτές τις απόψεις στους νέους».

Πανσεξουαλιμός, ασεξουαλ και τρανσέξουαλ

Η κ. Leger, η οποία υποστηρίζεται από το Christian Legal Centre, λέει ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τα μαθήματα θρησκείας που δίδασκε επίσης, με το όνομα “Who Am I”, εισήγαγε τα παιδιά στις τάξεις 7 και 8 – ηλικίας 11 – 13 ετών – ταυτότητες όπως πανσεξουαλικές, ασέξουαλ και τρανσέξουαλ.

 Οι διαφάνειες της παρουσίασης ενσωμάτωσαν την ιδέα ότι η απαίτηση για φιλία και «συμμαχία» με το σχολείο συνεπαγόταν την υπεράσπιση και την προώθηση κάθε «προστατευμένου χαρακτηριστικού», ακόμα και της ταυτότητας φύλου, είπε. Ωστόσο, η κ. Leger υποστηρίζει ότι η ταυτότητα φύλου δεν αποτελεί προστατευόμενο χαρακτηριστικό βάσει του νόμου περί ισότητας του 2010, καθιστώντας αυτή τη διδασκαλία παραπλανητική και μεροληπτική.

Η κ. Leger υποστηρίζει ότι πίστευε ότι οι γονείς που νόμιζαν ότι έστελναν τα παιδιά τους σε χριστιανικό σχολείο εξαπατούνταν. Λέει ότι αποφάσισε να διδάξει τη χριστιανική προοπτική σε θέματα LGBT επειδή οι μαθητές δέχονταν μόνο μια μονόπλευρη αφήγηση.

Όταν συζητά θέματα LGBT, εξηγεί ότι δεν πιστεύει στην ιδεολογία των τρανς, ότι οι Χριστιανοί θεωρούν το σεξ εκτός γάμου αμαρτία και ότι ως χριστιανός πρέπει να «ζήσεις τη ζωή σου για τον Θεό».

Ένας γονέας παραπονέθηκε στο σχολείο, ισχυριζόμενος ότι η κα Leger είπε ότι το να είσαι «LGBTQ+ είναι αμαρτία», ότι «Ο Θεός θα σε αγαπήσει αν δεν είσαι LGBTQ+», ότι «οι άνθρωποι θα θεωρούνται πάντα από τον Θεό ότι έχουν το φύλο που είχαν όταν γεννήθηκαν» και ότι «τα τρανς άτομα είναι «απλώς μπερδεμένα».

Η κ. Leger λέει ότι πιστεύει ότι το να είσαι LGBT είναι αμαρτία. Ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά ότι είπε ποτέ «Ο Θεός θα σε αγαπήσει αν δεν είσαι LGBTQ+». 

 Απολύθηκε για σοβαρό παράπτωμα μετά από έρευνα και απολογία ακρόαση. Μετά την απόλυσή της, η κ. Leger έλαβε επιστολή από τον Teaching Regulation Agency που επιβεβαίωνε την έναρξη της διαδικασίας εναντίον της.

Η επιστολή ανέφερε ότι η υποτιθέμενη συμπεριφορά της «ήταν αντίθετη με τις θεμελιώδεις βρετανικές αξίες, καθώς δεν είχε ανεκτικότητα για άτομα με διαφορετικές πεποιθήσεις».

S’exprimant avant l’audience de l’agence, qui débute lundi, Mme Leger a déclaré : “J’ai beaucoup de compassion pour les LGBT : “J’ai beaucoup de compassion pour les personnes LGBT, en particulier pour celles qui souffrent de dysphorie de genre. Je ne peux cependant pas, en toute conscience, enseigner ou dire des choses que j’estime contraires à ma foi, par exemple dire que les relations sexuelles entre personnes de même sexe sont bonnes et/ou affirmer que les personnes souffrant de dysphorie de genre sont dans une situation de confusion de genre.    “Je suis certain que je n’ai jamais manifesté, et ne manifesterai jamais, de haine ou de manque d’amour à l’égard des personnes LGBT”.

Ενάντια στην πίστη μου

Μιλώντας πριν από την ακρόαση του Teaching Regulation Agency,

η κ. Leger είπε: «Έχω πολλή συμπόνια για τα LGBT άτομα, ειδικά εκείνα που υποφέρουν από δυσφορία φύλου. Δεν μπορώ, ωστόσο, με καλή συνείδηση να διδάξω ή να πω πράγματα που θεωρώ αντίθετα με την πίστη μου, π.χ. λέγοντας ότι οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι φυσιολογικές και/ή δηλώνοντας ότι τα άτομα με δυσφορία φύλου βρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης φύλου. «Είμαι βέβαιη ότι ποτέ δεν έδειξα, και δεν θα δείξω ποτέ, μίσος ή έλλειψη αγάπης προς τα LGBT άτομα».

Εκπρόσωπος της Αγγλικανικής Aquinas στην Εκπαίδευση  δήλωσε: “Κύρια προτεραιότητά μας είναι η παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και η διασφάλιση της ευημερίας των μαθητών. Για να το πετύχουμε αυτό προάγουμε θεμελιώδεις βρετανικές αξίες, συμπεριλαμβανομένου του αμοιβαίου σεβασμού και της ανεκτικότητας προς άτομα με διαφορετικά πιστεύω και πεποιθήσεις, ως μέρος ενός ευρέος και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών. Το σχολείο διδάσκει σύμφωνα με τις νομοθετικές απαιτήσεις για την προώθηση των βρετανικών αξιών και ακολουθεί τις σχετικές συμβουλές που ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Πηγή : https://lesobservateurs.ch/2023/10/12/enseignante-chretienne-renvoyee-apres-avoir-refuse-denseigner-lideologie-lgbt-extreme-dans-une-ecole-dite-chretienne/ από Telegraph

Όλα ξεκίνησαν από ένα διπλό έγκλημα!

Τα δίδυμα Μπράιαν και Ντέιβιντ Τέινερ αυτοκτόνησαν, πριν χαρούν τη ζωή, το 2002 και το 2004 εξαιτίας της φιλοδοξίας του καθηγητή Μάνεϊ να αποδείξει τη σατανική θεωρία του.

Της Εμιλί Λανέζ
Οι μελέτες για το φύλο – άνδρας ή γυναίκα – καθιερώθηκαν από την πένα και το νυστέρι ενός Νεοζηλανδού, καθηγητή σεξολογίας και ψυχολογίας, ειδικευμένου στον ερμαφροδιτισμό στο Πανεπιστήμιο Τζων Χόπκινς, του Τζων Μάνεϊ*. Αυτός είναι που από το 1955 ορίζει το φύλο ως τη σεξουαλική συμπεριφορά που αποκτά κάποιος ανεξάρτητα από τη σωματική πραγματικότητα.
Το 1966, ο γιατρός Μάνεϊ ήρθε σε επαφή με ένα κατεστραμμένο ζευγάρι, τους Τέιμερ. Αυτοί είχαν δίδυμα αγοράκια ηλικίας 8 μηνών στα οποία θέλησαν να κάνουν περιτομή. Δυστυχώς, η περιτομή του Ντέιβιντ με ηλεκτρική καυτηρίαση απέτυχε και το πέος του κάηκε. Στον Μπράιαν, το δίδυμο αδελφάκι του, δεν έγινε περιτομή. Τι θα γίνει με τον μικρό Ντέιβιντ με το απανθρακωμένο πέος; Ο Μάνεϊ βλέπει σ’αυτή τη μοιραία αναπηρία την ευκαιρία να αποδείξει  in vivo ότι το βιολογικό φύλο είναι μια απάτη, μια αυθαιρεσία από την οποία θα μας απαλλάξει η εκπαίδευση. Πείθει τους γονείς να μεγαλώσουν τον Ντέιβιντ σαν κορίτσι, χωρίς να του το πουν ποτέ – ούτε στον αδελφό του – ότι γεννήθηκε αγόρι. Ο γιατρός συνταγογραφεί στο παιδί, το οποίο μετονομάστηκε σε Μπρέντα, μια ορμονική θεραπεία και, δεκατέσσερις μήνες αργότερα, του αφαίρεσε τους όρχεις. Οι γονείς του ντύνουν το παιδί με φουστάνια, του χαρίζουν κούκλες, του μιλούν στο θηλυκό γένος.

Πλύση εγκεφάλου

Σε ηλικία 6 ετών, οι δίδυμοι δείχνουν να ανταποκρίνονται θετικά στον ρόλο του φύλου που τους έχουν ορίσει. Αρα η εκπαίδευση και η κοινωνία δημιουργούν το φύλο… Ο Μπράιαν είναι ένα τέλειο αγόρι και η Μπρέντα ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Ο Μάνεϊ τους εξετάζει μια φορά το χρόνο. Αν και είναι μόλις 6 χρονών, τους ρωτάει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, τους ζητάει να αγγίζουν το ένα το άλλο. «Ήταν πλύση εγκεφάλου», εμπιστεύτηκε η Μπρέντα – Ντέιβιντ αργότερα στον Τζων Κολαπίντο, ο οποίος, το 1998, έγραψε την ιστορία στο Ρόλινγκ Στόουνς και αργότερα στο βιβλίο: «As Nature Made Him: The Boy Was Raised As A Girl».

Ο Μάνεϊ είναι πεπεισμένος ότι έχει αποδείξει ότι το βιολογικό φύλο εξαφανίζεται όταν του «μεταγγίζουμε» ένα άλλο γένος. Δημοσιεύει πολυάριθμα άρθρα αφιερωμένα στην περίπτωση «Τζων-Τζόαν» (τα ονόματα που δίνει στους Ντέιβιντ – Μπρέντα) και αργότερα, το 1972, ένα βιβλίο «Άνδρας-Γυναίκα, Αγόρι- Κορίτσι». Υποστηρίζει σε αυτά ότι μόνο η εκπαίδευση κάνει τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται ως άνδρες ή γυναίκες. Έτσι γεννήθηκε η «Θεωρία του γένους».

Μόνο που η Μπρέντα μεγαλώνει με τρόπο οδυνηρό. Στην εφηβεία, αισθάνεται η φωνή της να γίνεται βαρειά, εξομολογείται ότι έλκεται από τα κορίτσια, αρνείται τον πλαστικό κόλπο που θέλει να της επιβάλει ο Μάνεϊ. Η Μπρέντα παύει να καταπίνει τη θεραπεία της, καταφεύγει στη τεστοστερόνη, παραμιλάει, πίνει υπερβολικά. Η Μπρέντα αισθάνεται αγόρι περιορισμένο μέσα σε ένα σώμα κοριτσιού. Σαστισμένοι, οι γονείς αποκαλύπτουν την αλήθεια στα δίδυμα. Η Μπρέντα γίνεται και πάλι Ντέιβιντ και παντρεύεται μια γυναίκα. Αλλά οι ταυτοτικές μεταπτώσεις αποσταθεροποίησαν τα αγόρια. Ο Μπράιαν αυτοκτονεί το 2002  και τον ακολουθεί ο Ντέιβιντ, στις 5 Μαΐου 2004. Γι’ αυτό το τραγικό τέλος ο Μάνεϊ δεν κάνει καμία δήλωση. Το 1997, ο Μίλτον Ντάιαμοντ, καθηγητής ανατομίας και αναπαραγωγικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης, καταγγέλλει την απάτη. Ο Μάνεϊ  ανταπαντά κάνοντας λόγο για μια συνωμοσία από πρόσωπα «για τα οποία η αρρενωπότητα και η θηλυκότητα έχουν γενετική προέλευση»

Η πρωτοπόρος…Νορβηγία

Έχει επιστημονική θεμελίωση η «θεωρία του γένους»; Το 2009, ο Νορβηγός δημοσιογράφος Χάραλντ Εϊα αφιερώνει ένα ντοκυμαντέρ  στη θεωρία του φύλου. Αναζητεί μια απάντηση στο ερώτημα: πώς είναι δυνατόν στη Νορβηγία, πρωτοπόρο των πολιτικών του «φύλου», οι νοσοκόμες να είναι γυναίκες και οι μηχανικοί να είναι άνδρες; Ρωτάει τέσσερις κορυφές: τον Αμερικανό καθηγητή Ρίτσαρντ Λίπα, υπεύθυνο μιας παγκόσμιας σφυγμομέτρησης για τη σχέση της επιλογής επαγγέλματος με το φύλο (απάντηση: οι γυναίκες προτιμούν επαγγέλματα επαφής και φροντίδων), τον Νορβηγό Τροντ Ντίσεθ ο οποίος ερευνά τα παιχνιδάκια προς τα οποία απλώνουν τα χέρια τους τα βρέφη (απάντηση: ό,τι είναι μαλακό και απτικό για τα κορίτσια), τον Σάιμον Μπάρον – Κοέν, καθηγητή ψυχοπαθολογίας της ανάπτυξης στο Τρίνιτυ Κόλετζ του Καίμπριτζ και, την Αγγλίδα Αν Κάμπελ, ψυχολόγο της ανάπτυξης. Αυτοί οι ειδικοί απαντούν ότι το να γεννηθείς άνδρας ή γυναίκα συνεπάγεται μεγάλες διαφορές. Και τι τους προκαλούν οι «μελέτες για το φύλο»; Ξεσπάσματα γέλιου. Η εξέλιξη του είδους, το πλήθος των ορμονών που ενεργούν στον εγκέφαλο κάνουν το αρσενικό και το θηλυκό διακριτά φύλα. Με τις ίδιες νοητικές ικανότητες αλλά όχι όμοια. Παρουσιάζει τις αντιδράσεις τους στους φίλους του «φύλου». Οι οποίοι τους κατηγορούν ότι «είναι φανατικοί του βιολογισμού». Έστω. Ο Εϊα τους παρακαλεί να εκθέσουν τις αποδείξεις τους ότι το φύλο δεν είναι παρά πολιτισμικό δημιούργημα… Σιωπή. Μετά τη μετάδοση του ντοκυμαντέρ, το 2010, το Νορβηγικό Κέντρο του Γένους έχασε κάθε κρατική χρηματοδότηση …

*Πέθανε το 2006 (γεν. 1921) ανενόχλητος και ακαταδίωκτος. Δεν είχε παιδιά. Δεν τον ενοχλούσε η παιδεραστία.

Πηγή: http://www.lepoint.fr/societe/l-experience-tragique-du-gourou-de-la-theorie-du-genre-31-01-2014-1786513_23.php

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Μεγάλο το άρθρο , μεγάλο το θέμα ,μεγάλη η πίστη της Αγγλίδας Χριστιανής δασκάλας , που δεν διαφέρει από τους χριστιανούς της προ της ανεξιθρησκείας ιστορικής περιόδου ,που δήλωναν και πέθαιναν μαρτυρικά για την πίστη τους στον Χριστό και τι γραφές της Καινής Διαθήκης.
  Αναγκαστικά όλοι οι χριστιανοί την τιμούμε δεόντως και αναγκαστικά -ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ανεξαρτήτως θρησκείας-πρέπει να διαμαρτυρηθούμε επίμονα ότι με αρχή το θέμα των ΛΟΑΤΚΙ -θα ακολουθήσουν και άλλα-κινδυνεύει η ελευθερία έκφρασης και γραπτού λόγου των ανθρώπων , ελευθερίες που είναι κατοχυρωμένες σχεδόν σε όλα τα Συντάγματα μετά την Γαλλική Επανάσταση του 1789.
  ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ” ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ-ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ- ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ -ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΑ”;;;.
  Γιατί ακόμη ”δεν βγήκαν στους δρόμους” οι Έλληνες αριστεροκομμουνιστές , οι οποίοι προ της Μεταπολιτεύσεως δεν τολμούσαν να ομιλήσουν και να γράψουν για την ”πίστη ”τους.
  Οι διαμαρτυρίες δεν πρέπει γίνονται αλλά καρτ.
  Υ.Γ Ποιος διαφωνεί ότι με την απαγόρευση της ελευθερίας έκφρασης και γραφής (όταν φυσικά δεν παραβιάζονται νόμοι ) δεν είναι αντίθετη η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, γιατί αυτή η ελευθερία είναι αναφαίρετο δικαίωμα της ελληνικής κοινωνίας;;;.
  Υ.Γ Για το ”φλέγον” θέμα φρονούμε ότι ο Θεός , -που με τον αναστηθέντα Χριστό ξαναπρογραμμάτισε την ζωή των ανθρώπων – ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΜΝΕΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .
  Να κάνουμε ό,τι θέλουμε ,αλλά και να δεχόμαστε τις συνέπειες από ανθρώπους χριστιανούς και Θεό, που μας αγαπούν αληθινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
27,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα