Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βουλευτές σε Αθήνα και Σκόπια εξαγοράστηκαν για να ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Η συμφωνία στις Πρέσπες ψηφίστηκε με εξαγορά βουλευτών δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

“Με εξαγορά βουλευτών πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών και πρέπει να ακυρωθεί”, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ειδικότερα είπε ότι «η εξαγορά των βουλευτών» έγινε τόσο στη χώρα μας, όσο και στο βόρειο γείτονά μας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν καταγγελίες που δεν έχουν διερευνηθεί.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θεωρούμε ότι υπάρχει τρομακτική ανευθυνότητα στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής. Ανευθυνότητα η οποία εντοπίζεται και στον τρόπο με τον οποία πολιτεύεται η κυβέρνηση και στον τρόπο που πολιτεύεται η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Είμαστε απολύτως εναντίον αυτής της Συμφωνίας που την υπαγόρευσε ο Τράμπ, που πέρασε χωρίς δημοκρατική εντολή ούτε στην Ελλάδα ούτε στην γειτονική χώρα, που πέρασε με εξαγορά βουλευτών και στην Ελλάδα και στη γειτονική χώρα.

Εννοώ ότι αλλάξανε την ψήφο και τη θέση τους βουλευτές και υπάρχουν καταγγελίες αδιερεύνητες οι οποίες δεν μπορεί να μένουν έτσι και να τις βάζουμε κάτω από το χαλί. Αυτή η συμφωνία δεν πληροί τους όρους των διεθνών συμφωνιών.

ΔΗΜ: Πιστεύετε ότι υπάρχουν βουλευτές που χρηματίστηκαν για να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας;

Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Πιστεύω ότι υπάρχει ζήτημα εξαγοράς βουλευτών και στην Ελλάδα και στη γειτονική χώρα με δεδομένο ότι υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι τα γύρισαν εν μια νυκτί, διατύπωσαν εντελώς διαφορετική γνώμη και θέση χωρίς καμία αιτιολόγηση και βεβαίως κάποιοι από αυτούς εντοπίστηκαν να προάγονται πολιτικά και να παίρνουν άλλου είδους ωφέλειες.

Αυτή η Συμφωνία βεβαίως και πρέπει να ακυρωθεί και το πρώτο βήμα για την ακύρωσή της είναι να γίνει δημοψήφισμα. Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στη γείτονα, η αμφισβήτηση και παραβίαση της Συμφωνίας ήταν απολύτως προβλέψιμο και εμείς το είπαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι αστείο κάποιοι να κάνουν ότι πέφτουν από τα σύννεφα.

Δεν βλέπουμε φρενάρισμα, βλέπουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό του κόσμου.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/zoi-konstantopoulou-vouleytes-se-athina-kai-skopia-eksagorastikan-gia-na-psifisoun-tin-symfonia-ton-prespon/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύγε στην ‘αντιδεξιά” κυρία Κωνσταντοπούλου .
    Να την ψηφίσουν όσοι πατριώτες δεν θα ψηφίσουν την Ν.Δ .
    Καιρός να καταλάβουν στον Σύριζα ότι οι Έλληνες ουδέποτε ήταν υπερήφανοι για την Συμφωνία των Πρεσπών.
    Θα ασχοληθεί κάποια Ελληνική Αρχή με την καταγγελία της ότι Έλληνες βουλευτές δωροδοκήθηκαν για την κύρωσή της;;;.
    Τι πιστεύουν -ας το γράψουν-οι αναγνώστες και οι καλοί σχολιαστές των Ανιχνεύσεων;;;

  2. Όχι μόνο εξαγορά, αλλά και απειλές, εκβιασμοί… Αυτό συνέβη και στις δύο χώρες.
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι καταγγελίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Η Συμφωνία αυτή επεβλήθη “από τα πάνω”. Ποτέ δεν τη θέλησαν οι λαοί των δύο χωρών. Γι’αυτό και έστειλαν στα αζήτητα τους πρωτεργάτες της και τα κόμματα που την προώθησαν.
    Ήταν επιλογή των ΗΠΑ και της Γερμανίας.
    Τέτοιες Συμφωνίες, αργά ή γρήγορα, κηρύσσονται νεκρές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα