«Ζοφερές» προβλέψεις και για το 2021: Ιούς, σεισμούς και… παραίτηση Τ.Μπάιντεν «βλέπει» ο «νέος Νοστράδαμος»

23/12/20 | 0 | 0 | 336 εμφανίσεις

Αν νομίζατε πως το 2021 θα είναι όλα ρόδινα και πως θα ξεχάσουμε το 2020, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε. 

Ο Craig Hamilton-Parker από τη Μεγάλη Βρετανία ο άνδρας που έχει υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει τον κορωνοϊό και το Brexit, «βλέπει» δύο νέους ιούς (πάλι) από την Κίνα, αεροπειρατείες, αλλά και παραίτηση του Τζο Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα ο Parker τόνισε πως το 2021 θα υπάρξει αεροπειρατεία από τρομοκράτες, μεγάλοι σεισμοί στις περιοχές των Ιμαλαΐων, του Ιράν και στις ΗΠΑ ενώ μια ασθένεια θα αναγκάσει τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από την προεδρία και μια γυναίκα θα αναλάβει τον Λευκό Οίκο.

«Το 2017 είχα προβλέψει πως ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ασθένεια που θα φέρει τον θάνατο. Είχα προβλέψει επίσης την εκλογή Τραμπ αλλά και την τρομοκρατική επίθεση στη Νις», ανέφερε ο Parker.

Παράλληλα, τόνισε πως ο κορωνοϊός θα παραμείνει ενεργός για πολύ καιρό αλλά σε απομονωμένες περιοχές μέχρι και το τέλος του 2021 ενώ τα αεροπορικά ταξίδια θα επιστρέψουν σε πλήρη κανονικότητα στο τέλος του καλοκαιριού.

Να σημειωθεί όμως πως ο Parket το πήγε πολλά βήματα παραπέρα καθώς, όπως ανέφερε, θα ξεσπάσουν δυο ακόμη νέοι ιοί μέσα στις επόμενες ημέρες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την… Κίνα!

https://www.pronews.gr/kosmos/947281_zoferes-provlepseis-gia-2021-ioys-seismoys-kai-paraitisi-tmpainten-vlepei-o-neos

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/1/21 | (0 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Μπορεί να περιμένει κανείς κάτι από την συνάντηση, τη Δευτέρα, των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τις διερευνητικές; Όχι. Τότε, γιατί γίνεται; Για να σωθούν τα προσχήματα εκατέρωθεν. Ό,τι και να λέγεται το παιχνίδι είναι γεωπολιτικό. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας