«Ζοφερές» προβλέψεις και για το 2021: Ιούς, σεισμούς και… παραίτηση Τ.Μπάιντεν «βλέπει» ο «νέος Νοστράδαμος»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αν νομίζατε πως το 2021 θα είναι όλα ρόδινα και πως θα ξεχάσουμε το 2020, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε. 

Ο Craig Hamilton-Parker από τη Μεγάλη Βρετανία ο άνδρας που έχει υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει τον κορωνοϊό και το Brexit, «βλέπει» δύο νέους ιούς (πάλι) από την Κίνα, αεροπειρατείες, αλλά και παραίτηση του Τζο Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα ο Parker τόνισε πως το 2021 θα υπάρξει αεροπειρατεία από τρομοκράτες, μεγάλοι σεισμοί στις περιοχές των Ιμαλαΐων, του Ιράν και στις ΗΠΑ ενώ μια ασθένεια θα αναγκάσει τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από την προεδρία και μια γυναίκα θα αναλάβει τον Λευκό Οίκο.

«Το 2017 είχα προβλέψει πως ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ασθένεια που θα φέρει τον θάνατο. Είχα προβλέψει επίσης την εκλογή Τραμπ αλλά και την τρομοκρατική επίθεση στη Νις», ανέφερε ο Parker.

Παράλληλα, τόνισε πως ο κορωνοϊός θα παραμείνει ενεργός για πολύ καιρό αλλά σε απομονωμένες περιοχές μέχρι και το τέλος του 2021 ενώ τα αεροπορικά ταξίδια θα επιστρέψουν σε πλήρη κανονικότητα στο τέλος του καλοκαιριού.

Να σημειωθεί όμως πως ο Parket το πήγε πολλά βήματα παραπέρα καθώς, όπως ανέφερε, θα ξεσπάσουν δυο ακόμη νέοι ιοί μέσα στις επόμενες ημέρες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την… Κίνα!

https://www.pronews.gr/kosmos/947281_zoferes-provlepseis-gia-2021-ioys-seismoys-kai-paraitisi-tmpainten-vlepei-o-neos

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα