Βουλγαρικές εκλογές: Το κόμμα του Καρακατσάνοφ μένει εκτός κοινοβουλίου

7/4/21 | 0 | 0 | 141 εμφανίσεις

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει τα τελικά αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών, αλλά η πρόβλεψη είναι ότι το VMRO δεν θα εκπροσωπηθεί στο 45ο κοινοβούλιο,  όπως δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος Κρασίμιρ Καρακατσάνοφ στο προφίλ του στο Facebook.

«Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν. Ευχαριστώ όλους όσους υποστήριξαν το VMRO. Σας ευχαριστώ που «η Βουλγαρία είναι πάνω απ ‘όλα» και το εθνικό συμφέρον έχει προτεραιότητα στις αποφάσεις σας.

Θέλω να εγγυηθώ σε κάθε Βούλγαρο που έδωσε εμπιστοσύνη και ψήφισε το VMRO ότι δεν θα τον προδώσουμε! Ακόμα και έξω από το κοινοβούλιο, το VMRO θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά σας, για τα οποία έχουμε εργαστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια – εισόδημα, οικογένεια, ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε το βουλγαρικό συμφέρον για τη Βόρεια Μακεδονία – γιατί δεν πρέπει να υπάρχει συμβιβασμός με κανένα κόστος!

Προσοχή, φίλοι! Δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε! Το VMRO δεν κέρδισε αυτήν τη μάχη, αλλά ο «πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμη – όλα για τη Βουλγαρία», πρόσθεσε ο Καρακατσάνοφ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, το κόμμα του Καρακατσάνοφ κέρδισε μόλις το 3,55 τοις εκατό των ψήφων.

Sitel

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/4/21 | (0 σχόλια)
    Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο