Ας μην προκαλεί

1/10/20 | 3 | 0 | 355 εμφανίσεις
Η συμφωνία με τα Σκόπια έχει υπογραφεί, επικυρωθεί και εφαρμόζεται.
Διαφωνούσα με σημεία της συμφωνίας (Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονική ταυτότητα κα) αλλά υπαναχώρηση της Ελλάδας απο τα συμφωνηθέντα θα έχει τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις.
Αυτό είναι άλλο και άλλο η αποκάλυψη των μύχιων πόθων του Μητσοτάκη, της αδελφής του και ορισμένων άλλων, ίσως, κυβερνητικών παραγόντων για την ιστορικότητα της συμφωνίας.
Αποκαλύφθηκε ότι ο Μητσοτάκης υποκρίθηκε και κορόιδεψε τον ελληνικό λαό με τη διαφωνία του, δήθεν, στη συμφωνία όταν ήταν αντιπολίτευση και σίγουρος ότι θα την υπογράψει και θα την χρεωθεί ο Συριζα.
Ας μην προκαλεί ούτε ο ίδιος ούτε η αδελφή του.
Το γεγονός ότι, προς το παρόν, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση( καλύτερα αυτο που βιώνουμε σήμερα απο την τραγωδία του Συριζα), δεν σημαίνει τίποτε.
Απο την κορυφή μπορεί να βρεθεί στα τάρταρα.
Και ας ξεφύγει απο τις συγκεντρωτικές εμμονές του. Η Ελλάδα ανήκει σε όλους τους πολίτες της.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 3 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  Aυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι Σκοπιανοί δεν κάνουν τίποτε για ν’ αλλάξουν τις μέχρι σήμερα λανθασμένες γνώσεις των. Π.χ. τα σχολικά βιβλία γεωγραφίας και ιστορίας έχουν μείνει τα ίδια. Γνωρίζοντας αυτά η κυβέρνηση, συνεχίζει να στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων.

  Ο Μητσοτάκης και η αδελφή του πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν ότι “μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι όλους για πάντα”. Κάποτε ελπίζω να ξεφύγει, αν επιζήσει αυτός ο τόπος, από την οικογενειοκρατία, να πάνε κι αυτοί και άλλοι στα αζήτητα. Αρκετά τούς ανεχτήκαμε 46 χρόνια.

 2. 2
 3. 3
  Σ.Α.Ν. says:

  Μήπως προκαλούμε την κοινή λογική όταν αποδίδουμε με βάση τους ”μύχιους πόθους του Μητσοτάκη, της αδελφής του και μερικών άλλων ,ίσως ,κυβερνητικών παραγόντων για την ιστορικότητα της Συμφωνίας”, η οποία αυτή Συμφωνία δεχόμαστε όλοι οι Έλληνες ,ιδίως οι Μακεδόνες ότι είναι ιστορική και με ποια κριτήρια ,πέραν του ότι διεγράφη-πρωτοφανές- από το κοινό ανακοινωθέν η λέξη ιστορική;;;.
  Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά αυτήν μόνο ο Πανάγαθος την γνωρίζει και η δίκη προθέσεων δεν πρέπει να γίνεται δεκτή από τους εχέφρονες.
  Με τέτοιους μύχιους πόθους θα έκανε αγώνα η αδελφή του Μητσοτάκη στο Βουκουρέστι το 2008 και ο ίδιος ο Μητσοτάκης ως Αρχηγός της Ν.Δημοκρατίας και της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως θα έκανε δύο προτάσεις μομφής στην κυβέρνηση του κ.Τσίπρα προ της υπογραφής και της κυρώσεως της Συμφωνίας και θα ”εξευτέλιζε” τον εν ενεργεία αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο κ.Αποστολάκη, ο οποίος εν ενεργεία δέχθηκε να ορκισθεί υπουργός Εθνικής Αμύνης;;;.
  Σε κάθε περίπτωση ,αγαπητοί μου ,η Ν.Δημοκρατία -όπως όλα τα κόμματα -(όλοι το γνωρίζουμε)δεν είναι μόνο ο Αρχηγός τους ,αυτή δε η Ν.Δημοκρατία ,που την ίδρυσε ο Μακεδόνας Καραμανλής έχει στον κόσμο της δύο Μακεδονικές” σάρισες” ,μία την δακρύβρεκτη φράση του ιδρυτού της στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ”Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική” και το κεκτημένο του Βουκουρεστίου του 2008 από τον ανεψιό του ιδρυτή ,πρωθυπουργό τότε κ.Κώστα Καραμανλή.
  Με τα δεδομένα θα πρέπει να κρίνουμε και όχι με τους μύχιους πόθους ,-οι οποίοι αν είχαν υλοποιηθεί ,η, υλοποιηθούν για την προκειμένη περίπτωση -σίγουρα” θα αναποδογυρίσει το τραπέζι ”της σημερινής ηγεσίας της ,κάτι που έπρεπε να κάνει και ο κόσμος του Σύριζα, αν εγνώριζε και τιμούσε την ένδοξη Ιστορία του Μακεδονικού Ελληνισμού μέχρι το 1949.
  Ήδη εκθέτει τους κ.κ.Τσίπρα και Κοτζιά για τις παραχωρηθείσες με την Συμφωνία των Πρεσπών ανύπαρκτες Μακεδονικές εθνότητα και γλώσσα η Βουλγαρία ,που θεωρεί τους Σλαβοσκοπιανούς Βουλγάρους ομιλούντας βουλγαρική διάλεκτο.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  23/11/20 | (5 σχόλια)
  (της Κατερίνας Χατζηνικολάου, ιατρού) Ξημερώνει του Αγίου Δημητρίου. Είμαι για έκτη ημέρα θετική στον κορωνοϊό. Ανεβάζω ξαφνικά πυρετό, ενώ τα αρχικά μου συμπτώματα είχαν υποχωρήσει. Πηγαίνω κατευθείαν στο ΑΧΕΠΑ. Ξέρω καλά ότι συχνά τέτοιες μέρες (5η έως 7η) εμφανίζονται ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας