Απλώς πολύ κουρασμένη ή…; Η Μέρκελ μισοκοιμάται σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες

15/7/21 | 0 | 0 | 99 εμφανίσεις

Viral έχει γίνει βίντεο που δείχνει τη καγκελάριο της Γερμανίας Άνγγελα Μέρκελ να… παλεύει για να μην αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με πολίτες.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα του πρακτορείου Reuters με την λεζάντα: «Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ σχεδόν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης».

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης τηλεδιάσκεψης με πολίτες όπου συμμετείχαν γονείς, καλλιτέχνες και αυτοαπασχολούμενους.

Η Μέρκελ παρότρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν πριν γίνει ολική άρση του lockdown ενώ κάλεσε τους πολίτες να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις.

«Όλα τα μέλη της κοινωνίας πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτό τον σκοπό. Και τώρα οι νέοι λένε ότι είναι η δική μας σειρά ακόμα» σημείωσε η Γερμανίδα καγκελάριος. Ο εμβολιασμός, κατέληξε η Άγγελα Μέρκελ, είναι το «άλφα και το ωμέγα» για να επιστρέψουμε με ασφάλεια το φθινόπωρο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα μεγάλη περιέργεια είχε προκαλέσει ένα τρέμουλο της Καγκελαρίου σε δημόσιες εμφανίσεις της για το οποίο η ίδια δήλωσε ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Hellas Journal με πληροφορίες από twitter Reuters

Απλώς πολύ κουρασμένη ή…; Η Μέρκελ μισοκοιμάται σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο