Απλώς πολύ κουρασμένη ή…; Η Μέρκελ μισοκοιμάται σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Viral έχει γίνει βίντεο που δείχνει τη καγκελάριο της Γερμανίας Άνγγελα Μέρκελ να… παλεύει για να μην αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με πολίτες.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα του πρακτορείου Reuters με την λεζάντα: «Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ σχεδόν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης».

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης τηλεδιάσκεψης με πολίτες όπου συμμετείχαν γονείς, καλλιτέχνες και αυτοαπασχολούμενους.

Η Μέρκελ παρότρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν πριν γίνει ολική άρση του lockdown ενώ κάλεσε τους πολίτες να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις.

«Όλα τα μέλη της κοινωνίας πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτό τον σκοπό. Και τώρα οι νέοι λένε ότι είναι η δική μας σειρά ακόμα» σημείωσε η Γερμανίδα καγκελάριος. Ο εμβολιασμός, κατέληξε η Άγγελα Μέρκελ, είναι το «άλφα και το ωμέγα» για να επιστρέψουμε με ασφάλεια το φθινόπωρο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα μεγάλη περιέργεια είχε προκαλέσει ένα τρέμουλο της Καγκελαρίου σε δημόσιες εμφανίσεις της για το οποίο η ίδια δήλωσε ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Hellas Journal με πληροφορίες από twitter Reuters

Απλώς πολύ κουρασμένη ή…; Η Μέρκελ μισοκοιμάται σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα