Γραμματικάκης: Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει οπωσδήποτε να υπερψηφιστεί τώρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Έχουμε καθυστερήσει 25 χρόνια»

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει οπωσδήποτε να υπερψηφιστεί τώρα, έχουμε καθυστερήσει 25 χρόνια, τόνισε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Μαζί το Σαββατοκύριακο», ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού εξέφρασε την πεποίθηση πως η Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει μεγάλους δρόμους συνεργασίας και αναπτύξεως και επισήμανε πως έχει τύχει ενός γενικού ενθουσιασμού από τους παράγοντες της διεθνούς κοινής γνώμης.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο κ. Γραμματικάκης σημείωσε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να πηγαίνει στο βίο της χωρίς συμμάχους, είναι ένα μεγάλο δίδαγμα αυτό. «Όλοι οι σύμμαχοι της Ελλάδας αυτή τη στιγμή επιμένουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να περάσει και να ανοίξει μια νέα περίοδος για τη σχέση των δύο χωρών» συμπλήρωσε και ανέφερε πως η Συμφωνία είναι πάντα ένας συμβιβασμός.

newsbeast.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αραγε θα ηθελε ο -εξαιρετος ως πανεπιστημιακος -Ευρωβουλευτης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ Γραμματικακης να γινει η Κρητη του Πολιτεια των ΗΠΑ , επειδη θα το ηθελαν ολοι οι Δυτικοι συμμαχοι μας , περαν των ΗΠΑ;;; .
    Δεν μελετησε την Ιστορια της 5ετιας 1915-1920 κατα την οποιαν η τοτε Ελληνικη κυβερνηση ”επαιξε ολα τα χαρτια της” στους Δυτικους συμμαχους , οι οποιοι την εγκατελειψαν στην συνεχεια με το προσχημα οτι οι Ελληνες πολιτες εξελεξαν δημοκρατικως αλλη κυβερνηση -πραγμα που και τωρα δεν αποκλειεται- κατα πως το ψιθυρισε ο Αμερικανος ΥΠΕΞ προχθες , που ειναι και στρατηγος και επρεπε να συγχαιρει για την πατριωτικη σταση του Ελληνικου λαου και την λατρεια του στην Μακεδονια του των 3000 χρονων, με τους Μ.Αλεξανδρο , τους Μακεδονες Αυτοκρατορες του Βυζαντιου , τον Μακεδονικο αγωνα , τους δυο Βαλκανικους και τον υπερ παντων για την μη κομμουνιστοποιηση της απο το 1945-49 ,κατα τον οποιον μας βοηθησαν και οι ΗΠΑ ;;;.
    Πολλα ξεχασαν οι συγχρονοι Ελληνες , αλλα την παροιμια τους οτι ενιοτε ” καινε το παπλωμα για ενα ψυλο” δεν την ξεχασαν και οσες φορες το εκαναν κερδισαν για την Πατριδα τους ,περαν του σεβασμου ολου του κοσμου .
    Να μη θυμισουμε το Κουγκι , το Μεσολογγι, το Αρκαδι , το ΟΧΙ του 1940 και την ΕΟΚΑ στην Κυπρο ;;;.
    Τωρα θα γινουν επιλησμονες ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα