Η μάνα και ο αδελφός του νεκρού έκδοτη Παναγιώτη Μαυρίκου σκοτώθηκαν στην Δραπετσώνα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

(Ανανέωση 17:45) Μια υπόθεση – θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τον εντοπισμό δύο νεκρών ατόμων μέσα σε ένα αυτοκίνητο που έκανε σήμερα βουτιά θανάτου στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου στη Δραπετσώνα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι νεκροί είναι συγγενείς του Παναγιώτη Μαυρίκου, που βρήκε φριχτό θάνατο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην Porsche Kayenne του στην Αττική Οδό.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τη μητέρα και τον αδερφό του εκδότη.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν λίγο πριν τις πέντε  το απόγευμα ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τη μητέρα και τον αδερφό του Παναγιώτη Μαυρίκου. 

Να υπενθυμιστεί πως ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος είχε βρει φρικτό θάνατο όταν η Porsche του τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική οδό.

Το χρονικό:
Νωρίτερα, σε βάθος 32 μέτρων, είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητο, που το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η γυναίκα. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/811041_dyo-nekroi-apo-ti-voytia-thanatoy-toy-aytokinitoy-sti.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα