Βαγγέλης Ντούλες- Καταγγέλλει τις ληστείες των ελληνικών περιουσιών και ζητά το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης

3/10/19 | 1 | 0 | 223 εμφανίσεις

Οκτώβριος 2, 2019. 19:40

Τίρανα.

Ο Βαγγέλης Ντούλες αποκαλύπτει δύο προϋποθέσεις της Ελλάδας: Δεν υπάρχουν  διαπραγματεύσεις με την ΕΕ εάν δεν εφαρμοστούν, έχει ως τίτλο το αλβανικό δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται σε ένα μέρος των δηλώσεων του επικεφαλής του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ στην Αλβανία.

Ο ηγέτης του κόμματος αυτού, προσκεκλημένος στην εκπομπή «Top Talk», μίλησε, μεταξύ άλλων, σχετικά με τους όρους που έχει θέσει η ελληνική πλευρά για την Αλβανία, όσον αφορά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ερωτηθείς για τις προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη ελληνική ψήφο, δήλωσε ότι εάν δεν τηρηθούν τα πρότυπα για τις μειονότητες δεν είναι έτοιμη η Ελλάδα να ψηφίσει υπέρ της Αλβανίας.

Είπε ο Βαγγέλης Ντούλες:

«Πρώτον, η Ελλάδα είχε και έχει υποστηρίξει συστηματικά υπέρ των διαδικασιών ένταξης της Αλβανίας, τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ζήτημα που θέτει ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι το θέμα των περιουσιών, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο ληστείας από τον κ. Ράμα και τους πελάτες του

και δεύτερον είναι το δικαίωμα της αυτοδιάθεση, που θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί, όπως υποσχέθηκε, τον Μάιο του 2018 και σήμερα βρισκόμαστε στον Οκτώβριο του 2019 και δεν έχουμε εκπληρώσει αυτόν τον όρο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ (αλβανικά -PBDNJ).

Επεσήμανε, μάλιστα, ότι μια ποιοτική εξέλιξη στην ελληνική μειονότητα θα αποτελούσε διευκόλυνση προς τη χώρα  να έχει μια θετική απόφαση από τους εταίρους.

https://www.youtube.com/watch?v=q44-EX4Vpak

top-channel.tv, gazeta-shqip.com

https://www.echedoros-a.gr/2019/10/blog-post_49.html

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Ας πάψει επιτέλους η Ελλάδα να στηρίζει ξεδιάντροπα την ευρωπαϊκή πορεία τής Αλβανίας, αυτού τού ναρκομορφώματος, κι ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ειλικρινά, θλίβομαι με την κατάντια τής χώρας μας, η οποία αποδέχεται τα πάντα και προσκυνά τούς πάντες, αρκεί να μην δημιουργήσει “προβλήματα” στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τούς Αμερικανούς, Γερμανούς κλπ. Κράτος ραγιάδων!

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    23/1/20 | (0 σχόλια)
    protagon.gr Κώστας Γιαννακίδης 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 20:11 Το άμεσο μέλλον της εκπαίδευσης περιλαμβάνει διδασκαλία από ολογράμματα και μηχανές τεχνητής νοημοσύνης και εμείς ακόμα συζητάμε για το αν πρέπει να αξιολογούνται τα ΑΕΙ και αν οι πτυχιούχοι των ξένων Πανεπιστημίων πρέπει ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες