PFIZER: Απέκρυψε θανάτους κατά τις δοκιμές του εμβολίου;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Pfizer ζήτησε δικαστική απόφαση ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της έγκρισης του εμβολίου κατά του Covid-19 μετά από 55 χρόνια, δηλ. το 2076!

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) δημοσίευσε στις 8 Νοεμβρίου ανεπισήμως μια δήλωση 30 σελίδων, σύμφωνα με την οποία 21 άνθρωποι πέθαναν στην κλινική δοκιμή του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, σχεδόν 33% περισσότερο σε σχέση με τα στοιχεία που δήλωσε η φαρμακευτική εταιρεία.

Η Δήλωση Συνοπτικής Βάσης για Ρυθμιστική Δράση (Summary Basis for Regulatory Action) του FDA στοχεύει να εξηγήσει το σκεπτικό για την έγκριση του «εμβολίου COVID-19» της Pfizer. Η έκθεση αναφέρει ότι 21 άτομα από την ομάδα που έλαβαν το εμβόλιο πέθαναν μεταξύ Νοεμβρίου 2020 και Μαρτίου 2021, αλλά η φαρμακευτική εταιρεία δήλωσε δημόσια τον Ιούλιο ότι μόνο 15 άτομα είχαν πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής περιόδου*.

Περίοδος κατά την οποία, δεν πρέπει να ξεχνάμε, εκατομμύρια ευάλωτοι άνθρωποι «εμβολιάστηκαν» σε όλο τον κόσμο, σε πλήρεις κλινικές δοκιμές, από τις αρχές Δεκεμβρίου 2020.

Η αποκάλυψη έγινε από τον πρώην δημοσιογράφο των New York Times, Aλεξ Μπέρενσον: «Η Pfizer είπε δημόσια τον Ιούλιο ότι είχε 15 θανάτους μεταξύ των ληπτών εμβολίων στα μέσα Μαρτίου. Αλλά το εργαστήριο [που ανέλαβε τις δοκιμές του εμβολίου] είπε στον FDA ότι υπήρχαν 21 – για την ίδια περίοδο δεδομένων, 13 Μαρτίου.”

“Θα μπορούσε η ασυμφωνία να είναι αποτέλεσμα κάποιας παράξενης χρονικής καθυστέρησης στην επεξεργασία των δεδομένων;” Ίσως, αλλά η έκθεση του FDA περιέχει επίσης τον αριθμό των κρουσμάτων COVID που αποκάλυψε η Pfizer σε άτομα που εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Αυτά τα στοιχεία είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα η Pfizer τον Ιούλιο. Ωστόσο, ο αριθμός των θανάτων δεν ήταν ο ίδιος», πρόσθεσε.

«Ετσι κι αλλιώς, η Pfizer μέτρησε εσφαλμένα (ή έκανε ψευδή δημόσια δήλωση, ή και τα δύο) τον αριθμό των θανάτων σε μια από τις μεγαλύτερες κλινικές δοκιμές στην ιστορία της ιατρικής. ”

Επιπλέον – δημιουργώντας αμφιβολίες για την απόφαση του FDA που επιβεβαιώνει την ασφάλεια του “εμβολίου” – με 21 θανάτους στην ομάδα των 22.000 ατόμων που έλαβαν την ένεση και μόνο 17 θανάτους στην ομάδα εικονικού φαρμάκου των 22.000 ατόμων που έλαβαν την ένεση φυσιολογικού ορού, τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι όσοι έλαβαν το «εμβόλιο» της Pfizer πέθαναν σε μεγαλύτερους αριθμούς από εκείνους που δεν το έκαναν. Ωστόσο, οι πειραματικές ενέσεις εγκρίθηκαν για γενικευμένη χρήση.

Λόγω της ασυμφωνίας μεταξύ των δημοσίων δεδομένων της Pfizer και εκείνων που στάλθηκαν στον FDA, η αιτία θανάτου μετά την ένεση είναι γνωστή μόνο για 15 από τα 21 άτομα που πέθαναν. Από τους 15 θανάτους μετά τον εμβολιασμό για τους οποίους είναι γνωστή η αιτία, οι 6 σχετίζονταν με καρδιακά επεισόδια. Στην ομάδα του μη εμβολιασμένου εικονικού φαρμάκου, μόνο δύο άτομα πέθαναν από καρδιακά επεισόδια. Προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε εάν οι έξι θάνατοι που δεν δημοσιοποιήθηκαν στο κοινό συνδέονται επίσης με καρδιακά επεισόδια.

«Το FDA δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους θανάτους, λέγοντας απλώς ότι «κανείς δεν θεωρήθηκε ότι σχετίζεται με τον εμβολιασμό». Αλλά με τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους μετά τον εμβολιασμό που αναφέρονται τώρα τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη – και τα συνολικά ποσοστά μη εμβολιασμένων θανάτων τώρα πολύ πάνω από το κανονικό σε πολλές χώρες – είναι καιρός να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις καθησυχαστικές λέξεις που είναι τόσο ασαφείς», προσθέτει ο Μπέρενσον.

Θυμίζουμε ότι τα δεδομένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) δείχνουν εκατομμύρια βλάβες και δεκάδες χιλιάδες θανάτους που προέρχονται από τα εμβόλια [κατά του Covid-19], περισσότερους από όλα τα  άλλα εμβόλια από το 1990.

Στο μεταξύ, ο κατάλογος των ανεπιθύμητων παρενεργειών που αναγνωρίζει ο FDA έχει αυξηθεί από σοβαρές αναφυλακτικές αντιδράσεις έως θανατηφόρες θρομβώσεις, φλεγμονώδη μυοκαρδίτιδα (κυρίως σε νεαρούς άνδρες) και μόνιμες νευρολογικές ασθένειες, όπως το Guillain Barre.

Πρόσφατα επίσημα στοιχεία από την Αγγλία και την Ουαλία δείχνουν μια δραματική αύξηση των θανάτων που δεν σχετίζονται με τον COVID-19 τους τελευταίους 18 μήνες – 37%! – συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικής αύξησης 30% στους ανεξήγητους θανάτους μεταξύ αγοριών ηλικίας 15-19 ετών.

Όλες οι ενέσεις COVID-19 που εγκρίνονται επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΕ είναι πειραματικές, με τις κλινικές δοκιμές να μην αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2022 ή ακόμα και το 2023 ανάλογα με τις μάρκες.

Όλα τα εμβόλια κατά του COVID-19 που εγκρίθηκαν επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΕ είναι πειραματικά, με τις κλινικές δοκιμές να μην αναμένεται να ολοκληρωθούν παρά με το τέλος του 2022 ή ακόμα και το 2023 ανάλογα με τη μάρκα.

Ομάδα γιατρών και ακαδημαϊκών προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να αποκτήσει πλήρη εικόνα των δεδομένων FDA σχετικά με το εμβόλιο Pfizer. Η υπηρεσία απέρριψε το αίτημα διαφάνειας και ζήτησε από τον δικαστή να καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση των δεδομένων μέχρι το 2076, περίπου 55 χρόνια αφότου η FDA έδωσε το πράσινο φως για τα πειραματικά εμβόλια σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την επικράτεια. Αυτή η αδιαφάνεια μόνο υποψίες μπορεί να προκαλεί.

«Δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πιο επιτακτική ανάγκη για διαφάνεια από αυτή που σχετίζεται με την άμεση αποκάλυψη των εγγράφων στα οποία βασίστηκε η FDA για να εγκρίνει ένα προϊόν που σήμερα επιβάλλεται σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς με ποινή την απώλεια της σταδιοδρομίας, του εισοδήματος, της στρατιωτικής τους ιδιότητας. και πολύ χειρότερα ακόμα», σημείωσε στην καταγγελία ο δικηγόρος των εναγόντων, Aaron Siri.

“Η υπόσχεση του FDA για διαφάνεια είναι, για να το θέσω ήπια, μια δέσμη προσχημάτων”, δήλωσε ο Siri σε μια δήλωση στο Substack: “Για ποιον εργάζεται η κυβέρνηση;” ”

*Η απλή λογική λέει ότι εμφανίζοντας το εμβόλιο λιγότερους θανάτους από το πλάσεμπο αυξάνει την αποτελεσματικότητά του, ενώ με περισσότερους θανάτους καταρρέει όλο το σχέδιο…

Πηγή: https://leblogdejeannesmits.blogspot.com/. Ελεύθερη μετάφραση από το άρθρο του Jack Bingham στο LifeSiteNews, 22 Νοεμβρίου.

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα