Ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανακοίνωσή του το πρωί της Τετάρτης αναφέρει ότι παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κι από όλα τα όργανα στα οποία συμμετέχει.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην διεκδικητής της αρχηγίας του κόμματος, προέβη στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από το κόμμα, στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, παραιτείται κι από μέλος του κόμματος, ενώ για τους λόγους της παραίτησης ενημέρωσε με εμπιστευτική επιστολή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Ανδρέας Λοβέρδος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση καθώς διαφωνεί με την αντιπολιτευτική στρατηγική του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου όπως τη δημοσίευσε στο twitter: