Η πρώτη ανάρτηση Βαρουφάκη μετά τον ξυλοδαρμό του: «Δεν ήταν αναρχικοί, μπράβοι της νύχτας ήταν»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
11/03/2023  07:30
Την πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του Μέρα25 που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ατόμων έξω από το εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε το προσωπικό του Ευαγγελισμού όπου διεκομίσθη μετά το περιστατικό.

Παράλληλα δηλώνει ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν δεν ήταν αναρχικοί ή μέλη κάποιου κινήματος. «Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει» σημειώνει ο Γ. Βαρουφάκης.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

‘Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους» γράφει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!»

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβοι της νύχτας, λέει ο κόπανος.

    Είχαν σχετικά τατουάζ όπως η Yakuza και τους κατάλαβε.

    Τι να πεις τώρα για τα ανεκδιήγητους ψηφοφόρους αυτού του ατόμου, να πούμε.

  2. Μετά την χρεοκοπία τού 2010, τούς είχαν για τα καλά στριμώξει. Έδειραν τον Χατζηδάκη, σε άλλους πετούσαν μπουκάλια και διάφορα άλλα. Τους είχαν αναγκάσει να φεύγουν από την πίσω πόρτα τής Βουλής. Δυστυχώς, η αγανάκτηση αυτή ήταν πρόσκαιρη και σήμερα έχομε γυρίσει ξανά στα ίδια. Ερίζομε για τα κόμματα, αυτά που μάς καταστρέφουν διαχρονικώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα